Tussenwoning te koop in Jávea / Spanje #50777

€ 374.000
Tussenwoning te koop in Jávea Charmant herenhuis met 2 slaapkamers en 2 badkamers in een omheind complex met gemeenschappelijk zwembad in Javea. Dit charmante herenhuis met 2 slaapkamers en 2 badkamers bevindt zich in een beveiligd omheind complex op slechts 5 minuten lopen van het Arenal-strand in Javea. Dit pand biedt een comfortabele leefruimte en een scala aan wenselijke functies, en biedt een ideale gelegenheid voor een gezellige en gemakkelijke levensstijl.  Stap het herenhuis binnen en wordt begroet door een open woon-eetkamer, die een ruime ruimte biedt voor ontspanning en amusement. De kamer is voorzien van een omkeerbaar airconditioningsysteem, waardoor het hele jaar door voor optimaal comfort wordt gezorgd. Daarnaast zorgt een open haard/houtkachel voor een gezellige sfeer. Een ontbijtbar verbindt het woongedeelte naadloos met de goed uitgeruste keuken, voorzien van gaskookplaten en een handige bijkeuken. De badkamer beneden heeft een inloopdouche.  Boven vindt u beide slaapkamers uitgerust met plafondventilatoren om tijdens warme dagen voor een verkoelend briesje te zorgen, samen met nog een badkamer met een ligbad voor een ontspannend bad na een lange dag. De hoofdslaapkamer is ook voorzien van een omkeerbaar airconditioningsysteem, waardoor u het hele jaar door een aangename temperatuur kunt behouden en heeft ook een terras op het zuiden met uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad, een rustige plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving. De woning heeft een onderhoudsvriendelijke tuin met een weelderig groen gazon en een heerlijke luifel die een uitnodigende buitenruimte creëert voor vrijetijdsbesteding. Het complex biedt een ongerept gemeenschappelijk zwembad, dat elke dag wordt schoongemaakt. Een toegewijde fulltime tuinman zorgt voor zowel de gemeenschappelijke ruimtes als de privétuin van het herenhuis, wat zorgt voor een prachtig aangelegde omgeving. Het herenhuis wordt geleverd met een toegewezen carportruimte, waardoor bewoners gemakkelijk kunnen parkeren. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50777
Prijs
€ 374.000
Type woning
Tussenwoning
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
112m²

Tussenwoning te koop in Jávea

Charmant herenhuis met 2 slaapkamers en 2 badkamers in een omheind complex met gemeenschappelijk zwembad in Javea. Dit charmante herenhuis met 2 slaapkamers en 2 badkamers bevindt zich in een beveiligd omheind complex op slechts 5 minuten lopen van het Arenal-strand in Javea. Dit pand biedt een comfortabele leefruimte en een scala aan wenselijke functies, en biedt een ideale gelegenheid voor een gezellige en gemakkelijke levensstijl. 

Stap het herenhuis binnen en wordt begroet door een open woon-eetkamer, die een ruime ruimte biedt voor ontspanning en amusement. De kamer is voorzien van een omkeerbaar airconditioningsysteem, waardoor het hele jaar door voor optimaal comfort wordt gezorgd. Daarnaast zorgt een open haard/houtkachel voor een gezellige sfeer. Een ontbijtbar verbindt het woongedeelte naadloos met de goed uitgeruste keuken, voorzien van gaskookplaten en een handige bijkeuken. De badkamer beneden heeft een inloopdouche. 

Boven vindt u beide slaapkamers uitgerust met plafondventilatoren om tijdens warme dagen voor een verkoelend briesje te zorgen, samen met nog een badkamer met een ligbad voor een ontspannend bad na een lange dag. De hoofdslaapkamer is ook voorzien van een omkeerbaar airconditioningsysteem, waardoor u het hele jaar door een aangename temperatuur kunt behouden en heeft ook een terras op het zuiden met uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad, een rustige plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving. De woning heeft een onderhoudsvriendelijke tuin met een weelderig groen gazon en een heerlijke luifel die een uitnodigende buitenruimte creëert voor vrijetijdsbesteding.

Het complex biedt een ongerept gemeenschappelijk zwembad, dat elke dag wordt schoongemaakt. Een toegewijde fulltime tuinman zorgt voor zowel de gemeenschappelijke ruimtes als de privétuin van het herenhuis, wat zorgt voor een prachtig aangelegde omgeving. Het herenhuis wordt geleverd met een toegewezen carportruimte, waardoor bewoners gemakkelijk kunnen parkeren.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • BBQ gebied
  • Bijkeuken
  • Bus route
  • Carport
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Omheind terrein
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Terras
  • Vlak grondstuk
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand