Tussenwoning te koop in Jávea / Spanje #50321

€ 495.000 € 549.000
Deze geschakelde woning heeft een toplocatie voor mensen die op zoek zijn naar een investering De woning ligt op steenworp afstand van het zandstrand de Arenal waar ook diverse gezellige bars, restaurants en winkels te vinden zijn. De begane grond bestaat uit twee appartementen, elk met een eigen ingang. De flats zijn ook intern met elkaar verbonden door een deur die op slot kan, wat extra handig is voor onderhoud of voor grote gezinnen die de twee flats willen combineren. Het eerste appartement heeft een woon-eetkamer met een open keuken, een badkamer en twee tweepersoonsslaapkamers.  Het tweede appartement heeft een woon-eetkamer, een badkamer en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Op de eerste verdieping bevindt zich het hoofdgebouw bestaande uit een ruime woon-eetkamer, een volledig uitgeruste open keuken, een tweepersoonsslaapkamer, een kleedkamer en een badkamer. In het trappenhuis bevindt zich een berging. Nog een verdieping hoger is nog een tweepersoonsslaapkamer met toegang tot een groot dakterras. Zowel in het huis als in de appartementen is airconditioning aanwezig. Het pand heeft een verhuurvergunning en wordt verkocht inclusief alle boekingen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50321
Prijs
€ 495.000
Type woning
Tussenwoning
Plaats
Jávea
Wijk
Arenal
Provincie
Alicante
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
223m²
Oppervlakte perceel
250m²

Deze geschakelde woning heeft een toplocatie voor mensen die op zoek zijn naar een investering

De woning ligt op steenworp afstand van het zandstrand de Arenal waar ook diverse gezellige bars, restaurants en winkels te vinden zijn. De begane grond bestaat uit twee appartementen, elk met een eigen ingang. De flats zijn ook intern met elkaar verbonden door een deur die op slot kan, wat extra handig is voor onderhoud of voor grote gezinnen die de twee flats willen combineren. Het eerste appartement heeft een woon-eetkamer met een open keuken, een badkamer en twee tweepersoonsslaapkamers. 

Het tweede appartement heeft een woon-eetkamer, een badkamer en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Op de eerste verdieping bevindt zich het hoofdgebouw bestaande uit een ruime woon-eetkamer, een volledig uitgeruste open keuken, een tweepersoonsslaapkamer, een kleedkamer en een badkamer. In het trappenhuis bevindt zich een berging. Nog een verdieping hoger is nog een tweepersoonsslaapkamer met toegang tot een groot dakterras. Zowel in het huis als in de appartementen is airconditioning aanwezig. Het pand heeft een verhuurvergunning en wordt verkocht inclusief alle boekingen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dakterras
  • Dichtbij voorzieningen
  • Kleedkamer
  • Loopafstand naar zee
  • Opslagruimte
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand