Penthouse te koop in Jávea / Spanje #50849

€ 650.000
Penthouse te koop in Jávea Wij zijn er trots op u een fantastische kans te bieden om een luxe, uitzonderlijke en zeer hoogwaardige woning te bemachtigen in het Arenal-gebied van Jávea! Dit is een ruim en licht penthouse, gloednieuw in een van de meest gewilde wijken van Jávea, dichtbij het Arenal-strand in de woonwijk Golden Ray. Deze woonwijk heeft de hoogste kwaliteiten op het gebied van constructie en afwerking. Dit geweldige duplex penthouse ligt op 5 minuten lopen van de Arenal-promenade en het strand met allerlei winkels, bars en restaurants tot uw beschikking, waardoor het een onverslaanbare locatie is.  De ruime keuken is afgewerkt met hoogwaardige materialen en de inbouwapparatuur is allemaal van topmerken. Het omvat een inductiekookplaat, een geïntegreerde magnetron en een multifunctionele oven en geïntegreerde vaatwasser. Naast de keuken bevindt zich ook de bijkeuken, waar de aerothermische verwarming zich bevindt en een zeer nuttige ruimte voor wasgoed en opslag. De woon-/eetkamer heeft veel natuurlijke lichtinval vanaf het terras, wat ervoor zorgt dat het een zeer comfortabele en gezellige ruimte is. Dit terras kijkt uit over de tuinen met palmbomen en het gemeenschappelijke zwembad en wordt geaccentueerd door het Tosca stenen muurdetail, dat een vleugje geweldig design aan deze ruimte geeft. De hoofdbadkamer bevindt zich ook op deze verdieping.  Het heeft een toilet, wastafel en ligbad met thermostatische douche, allemaal van topkwaliteit. Het ontwerp is modern en stijlvol. Op deze verdieping bevinden zich ook twee tweepersoonsslaapkamers met een prachtig uitzicht op de Montgó. Beiden voorzien van inbouwkasten met geïntegreerde ladeblokken en een hoogwaardige afwerking, instapklaar. Via de prachtige stijlvolle houten trap met glas naar boven komen we bij de hoofdslaapkamer met prachtig uitzicht, ensuite badkamer en zeer complete en ruime inloopkast. Op deze verdieping hebben we het enorme terras dat een zeer unieke buitenruimte belooft te worden met veel mogelijkheden, zoals een jacuzzi. De ramen zijn voorzien van dubbel glas en zorgen voor isolatie, energie-efficiëntie en geluidsisolatie.  De toegangsdeur is zeer veilig, wat gemoedsrust geeft, en heeft ook een volledig geïnstalleerd video-intercomsysteem. Deze woning heeft door het hele huis geïntegreerde airconditioning met warm/koud-functie die u het hele jaar door comfort als thuis zal bieden. De urbanisatie heeft een gemeenschappelijk zwembad en tuinen met groene zones, en een kinderspeelplaats voor de kleintjes. Alle blokken hebben een lift en een toegankelijke ingang. Mis deze fantastische kans niet! Bezichtigen wordt sterk aanbevolen! Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50849
Prijs
€ 650.000
Type woning
Penthouse
Plaats
Jávea
Wijk
Arenal
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
152m²

Penthouse te koop in Jávea

Wij zijn er trots op u een fantastische kans te bieden om een luxe, uitzonderlijke en zeer hoogwaardige woning te bemachtigen in het Arenal-gebied van Jávea! Dit is een ruim en licht penthouse, gloednieuw in een van de meest gewilde wijken van Jávea, dichtbij het Arenal-strand in de woonwijk Golden Ray. Deze woonwijk heeft de hoogste kwaliteiten op het gebied van constructie en afwerking. Dit geweldige duplex penthouse ligt op 5 minuten lopen van de Arenal-promenade en het strand met allerlei winkels, bars en restaurants tot uw beschikking, waardoor het een onverslaanbare locatie is. 

De ruime keuken is afgewerkt met hoogwaardige materialen en de inbouwapparatuur is allemaal van topmerken. Het omvat een inductiekookplaat, een geïntegreerde magnetron en een multifunctionele oven en geïntegreerde vaatwasser. Naast de keuken bevindt zich ook de bijkeuken, waar de aerothermische verwarming zich bevindt en een zeer nuttige ruimte voor wasgoed en opslag. De woon-/eetkamer heeft veel natuurlijke lichtinval vanaf het terras, wat ervoor zorgt dat het een zeer comfortabele en gezellige ruimte is. Dit terras kijkt uit over de tuinen met palmbomen en het gemeenschappelijke zwembad en wordt geaccentueerd door het Tosca stenen muurdetail, dat een vleugje geweldig design aan deze ruimte geeft. De hoofdbadkamer bevindt zich ook op deze verdieping. 

Het heeft een toilet, wastafel en ligbad met thermostatische douche, allemaal van topkwaliteit. Het ontwerp is modern en stijlvol. Op deze verdieping bevinden zich ook twee tweepersoonsslaapkamers met een prachtig uitzicht op de Montgó. Beiden voorzien van inbouwkasten met geïntegreerde ladeblokken en een hoogwaardige afwerking, instapklaar. Via de prachtige stijlvolle houten trap met glas naar boven komen we bij de hoofdslaapkamer met prachtig uitzicht, ensuite badkamer en zeer complete en ruime inloopkast. Op deze verdieping hebben we het enorme terras dat een zeer unieke buitenruimte belooft te worden met veel mogelijkheden, zoals een jacuzzi. De ramen zijn voorzien van dubbel glas en zorgen voor isolatie, energie-efficiëntie en geluidsisolatie. 

De toegangsdeur is zeer veilig, wat gemoedsrust geeft, en heeft ook een volledig geïnstalleerd video-intercomsysteem. Deze woning heeft door het hele huis geïntegreerde airconditioning met warm/koud-functie die u het hele jaar door comfort als thuis zal bieden. De urbanisatie heeft een gemeenschappelijk zwembad en tuinen met groene zones, en een kinderspeelplaats voor de kleintjes. Alle blokken hebben een lift en een toegankelijke ingang. Mis deze fantastische kans niet! Bezichtigen wordt sterk aanbevolen!

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Alarminstallatie
  • Badkamer en-suite
  • Bergzicht
  • Bijkeuken
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Elektrische luiken
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Inloopkast
  • Intercom
  • Internet
  • Jacuzzi
  • Lift
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand