Appartement te koop in Jávea / Spanje #51228

€ 615.000
Penthouse appartement te koop in nieuwbouw "Essential" in het havengebied van Jávea Het heeft een woon-eetkamer met open keuken, zeer ruim en licht 33 m2, 3 slaapkamers, 2 badkamers, overdekt terras van 41 m2 en solarium van 100 m2 met vrij uitzicht en jacuzzi. Dit moderne appartement om het hele jaar door te wonen in een rustige woonwijk, met alle voorzieningen en dichtbij alle voorzieningen. Het is ook ideaal om van te genieten tijdens vakanties/weekends etc.. De woning beschikt over airconditioning en geleide verwarming, ingerichte keuken uitgerust met oven en magnetron, keramische kookplaat en afzuigkap, er is ook een parkeerplaats.  Dit nieuw gebouwde appartement ligt op slechts 650 meter van het busstation en op slechts 15 minuten lopen van de stranden van Jávea en de jachthaven. Wandelen biedt ook toegang tot allerlei soorten diensten: supermarkten, banken, restaurants en cafés, sportscholen, scholen enz.. Dankzij de bevoorrechte ligging en het feit dat er allerlei diensten in de buurt zijn, hoeft u de auto niet te gebruiken. Essential is een wooncomplex van 74 woningen bestaande uit appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Alle woningen worden gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit zwembaden (volwassenen en kinderen) en tuinen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#51228
Prijs
€ 615.000
Type woning
Appartement
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
243m²

Penthouse appartement te koop in nieuwbouw "Essential" in het havengebied van Jávea

Het heeft een woon-eetkamer met open keuken, zeer ruim en licht 33 m2, 3 slaapkamers, 2 badkamers, overdekt terras van 41 m2 en solarium van 100 m2 met vrij uitzicht en jacuzzi. Dit moderne appartement om het hele jaar door te wonen in een rustige woonwijk, met alle voorzieningen en dichtbij alle voorzieningen. Het is ook ideaal om van te genieten tijdens vakanties/weekends etc.. De woning beschikt over airconditioning en geleide verwarming, ingerichte keuken uitgerust met oven en magnetron, keramische kookplaat en afzuigkap, er is ook een parkeerplaats. 

Dit nieuw gebouwde appartement ligt op slechts 650 meter van het busstation en op slechts 15 minuten lopen van de stranden van Jávea en de jachthaven. Wandelen biedt ook toegang tot allerlei soorten diensten: supermarkten, banken, restaurants en cafés, sportscholen, scholen enz.. Dankzij de bevoorrechte ligging en het feit dat er allerlei diensten in de buurt zijn, hoeft u de auto niet te gebruiken. Essential is een wooncomplex van 74 woningen bestaande uit appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Alle woningen worden gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit zwembaden (volwassenen en kinderen) en tuinen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Jacuzzi
  • Nieuwbouw
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand