Appartement te koop in Jávea / Spanje #51171

€ 375.000
Appartement te koop in Jávea Deze prachtige penthouse-duplex met 2 slaapkamers en 2 badkamers bevindt zich in het op het westen gelegen blok van het zeer gewilde Altamar V-complex. Dit ideaal gelegen complex ligt vlakbij het Arenal-strand en op slechts twee wegen van de zee. Het biedt prachtig verzorgde tuinen en een indrukwekkend zwembad.  Het penthouse van 2 verdiepingen beschikt over een royale woon-eetkamer en een familiekeuken, samen met een slaapkamer die toegang geeft tot het overdekte terras. Er is ook een badkamer op de begane grond. Op de bovenste verdieping is er nog een slaapkamer en badkamer, samen met een open terras. Dit prachtige appartement wordt grotendeels gemeubileerd aangeboden en is van zeer hoge kwaliteit. Tevens is er een parkeerplaats met berging inbegrepen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#51171
Prijs
€ 375.000
Type woning
Appartement
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
134m²

Appartement te koop in Jávea

Deze prachtige penthouse-duplex met 2 slaapkamers en 2 badkamers bevindt zich in het op het westen gelegen blok van het zeer gewilde Altamar V-complex. Dit ideaal gelegen complex ligt vlakbij het Arenal-strand en op slechts twee wegen van de zee. Het biedt prachtig verzorgde tuinen en een indrukwekkend zwembad. 

Het penthouse van 2 verdiepingen beschikt over een royale woon-eetkamer en een familiekeuken, samen met een slaapkamer die toegang geeft tot het overdekte terras. Er is ook een badkamer op de begane grond. Op de bovenste verdieping is er nog een slaapkamer en badkamer, samen met een open terras. Dit prachtige appartement wordt grotendeels gemeubileerd aangeboden en is van zeer hoge kwaliteit. Tevens is er een parkeerplaats met berging inbegrepen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand