Appartement te koop in Jávea / Spanje #49943

€ 429.000
Appartement te koop in Jávea  Dit hoogwaardige penthouse met twee verdiepingen ligt dicht bij het oude centrum van Jávea en het havengebied en biedt 3 slaapkamers en 3 badkamers (waarvan 2 en suite) met een grote open woonkamer. Het pand is ideaal om in de winter op het zuiden te wonen en beschikt over een omhullend terras op de benedenverdieping en een dubbel terras van 25 m² op de bovenverdieping met een weids vrij uitzicht op de Middellandse Zee, Cap Prim en over de vallei in het westen en de zonsondergang .  Een van de slechts twee vergelijkbare units in dit gewilde complex, het appartement heeft een meer dan gemiddelde parkeerplaats en een ruime berging met hoog plafond. Met geleide verwarming en koeling is dit prachtige penthouse perfect om het hele jaar door te wonen, waardoor het de perfecte optie is voor een vakantiehuis, huurinvestering of permanente bewoning. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49943
Prijs
€ 429.000
Type woning
Appartement
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
167m²

Appartement te koop in Jávea 

Dit hoogwaardige penthouse met twee verdiepingen ligt dicht bij het oude centrum van Jávea en het havengebied en biedt 3 slaapkamers en 3 badkamers (waarvan 2 en suite) met een grote open woonkamer. Het pand is ideaal om in de winter op het zuiden te wonen en beschikt over een omhullend terras op de benedenverdieping en een dubbel terras van 25 m² op de bovenverdieping met een weids vrij uitzicht op de Middellandse Zee, Cap Prim en over de vallei in het westen en de zonsondergang . 

Een van de slechts twee vergelijkbare units in dit gewilde complex, het appartement heeft een meer dan gemiddelde parkeerplaats en een ruime berging met hoog plafond. Met geleide verwarming en koeling is dit prachtige penthouse perfect om het hele jaar door te wonen, waardoor het de perfecte optie is voor een vakantiehuis, huurinvestering of permanente bewoning.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vrij uitzicht