Villa te koop in Gandia / Spanje #38896

€ 490.000 € 549.000
Villa te koop in Gandia Hierbij bieden wij u een van de weinige, nog origineel gerenoveerde finca's (ca. 160 jaar oud) aan. Het ligt in een bijzonder landschap tussen bergen en de Middellandse Zee. Om de essentie van het oude gebouw en het karakter van de finca te behouden, werden de originele ramen, deuren en poorten gedeeltelijk gerestaureerd of vervangen door dezelfde oude uit een antiekwinkel. Ook het dak is deels vernieuwd en herbouwd met de oude bakstenen. De 40cm dikke buitenmuren zorgen tijdens de hete zomermaanden voor een welkome verkoeling in huis. Veel originele onderdelen uit die tijd zijn nog aanwezig, zoals vloertegels, houten deuren van ruim 3 meter hoog, keukenvitrines etc.De oorspronkelijke patio (destijds in gebruik voor het houden van dieren) is omgebouwd tot een zeer uitnodigende binnenplaats met Arabische tegels. In de massieve buitenmuur van de patio is een oude functionele oven (origineel) ommuurd. De finca ligt midden tussen de sinaasappelplantages en heeft daarom sinaasappelbomen, amandel-, abrikozen-, olijf- en vijgenbomen. Vooral tijdens het bloeiseizoen verspreidt zich een heerlijke geur van verse sinaasappels (Azahar bloesem) enz. over het hele gebied. De parkachtige tuin, die voorzien is van een compleet irrigatiesysteem, is ontworpen om het hele jaar door te bloeien en is beplant met veel mediterrane planten. De finca heeft 5 slaapkamers, 3 badkamers, grote woonkamer met open haard, open keuken verbonden met de grote eetkamer en directe toegang tot patio. De finca biedt ook verschillende ruimtes om te ontspannen. Bij de ingang kunt u ontspannen op het grote terras met uitzicht op de tuin. Op het grote terras bij het zwembad kunt u genieten van de zonsondergang en in de hoofdslaapkamer biedt het kleine terras een vrij uitzicht op het Mondúber-gebergte en de omliggende plantages. Deze finca ligt op 5 km van de stad Gandia. De middeleeuwse oude stad, beroemd door de adellijke familie Borja (Paus Alexander VI) biedt cultuur, ligging aan het strand en een goede infrastructuur. Ook het 7 km lange zandstrand, waarvan de waterkwaliteit werd onderscheiden door het "Blauwe Vlag-certificaat", laat niets te wensen over. Maar ook de omgeving nodigt uit tot uitstapjes langs de kust, de bergstreken en natuurlijk de vakantiebestemming Denia, Jávea, Altea etc. Uitstekende golfbanen zijn vlakbij (Oliva Nova, La Sella). Binnenplaats, zwembad, balkon/terras, douche, badkamer met raam, ingerichte keuken, garage/parkeerplaats, tegelvloer, gemeenschappelijke tuin, gastentoilet, alarmsysteem. Wij staan tot uw beschikking voor verdere vragen of indien u de finca wenst te bezoeken. Deze finca moet je gewoon gezien hebben, een beschrijving doet geen recht aan de werkelijke flair.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#38896
Prijs
€ 490.000
Type woning
Villa
Plaats
Gandia
Provincie
Valencia
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
340m²
Oppervlakte perceel
2285m²

Villa te koop in Gandia 

Hierbij bieden wij u een van de weinige, nog origineel gerenoveerde finca's (ca. 160 jaar oud) aan. Het ligt in een bijzonder landschap tussen bergen en de Middellandse Zee. Om de essentie van het oude gebouw en het karakter van de finca te behouden, werden de originele ramen, deuren en poorten gedeeltelijk gerestaureerd of vervangen door dezelfde oude uit een antiekwinkel. Ook het dak is deels vernieuwd en herbouwd met de oude bakstenen. De 40cm dikke buitenmuren zorgen tijdens de hete zomermaanden voor een welkome verkoeling in huis. Veel originele onderdelen uit die tijd zijn nog aanwezig, zoals vloertegels, houten deuren van ruim 3 meter hoog, keukenvitrines etc.

De oorspronkelijke patio (destijds in gebruik voor het houden van dieren) is omgebouwd tot een zeer uitnodigende binnenplaats met Arabische tegels. In de massieve buitenmuur van de patio is een oude functionele oven (origineel) ommuurd. De finca ligt midden tussen de sinaasappelplantages en heeft daarom sinaasappelbomen, amandel-, abrikozen-, olijf- en vijgenbomen. Vooral tijdens het bloeiseizoen verspreidt zich een heerlijke geur van verse sinaasappels (Azahar bloesem) enz. over het hele gebied. De parkachtige tuin, die voorzien is van een compleet irrigatiesysteem, is ontworpen om het hele jaar door te bloeien en is beplant met veel mediterrane planten. De finca heeft 5 slaapkamers, 3 badkamers, grote woonkamer met open haard, open keuken verbonden met de grote eetkamer en directe toegang tot patio. 

De finca biedt ook verschillende ruimtes om te ontspannen. Bij de ingang kunt u ontspannen op het grote terras met uitzicht op de tuin. Op het grote terras bij het zwembad kunt u genieten van de zonsondergang en in de hoofdslaapkamer biedt het kleine terras een vrij uitzicht op het Mondúber-gebergte en de omliggende plantages. Deze finca ligt op 5 km van de stad Gandia. De middeleeuwse oude stad, beroemd door de adellijke familie Borja (Paus Alexander VI) biedt cultuur, ligging aan het strand en een goede infrastructuur. Ook het 7 km lange zandstrand, waarvan de waterkwaliteit werd onderscheiden door het "Blauwe Vlag-certificaat", laat niets te wensen over. Maar ook de omgeving nodigt uit tot uitstapjes langs de kust, de bergstreken en natuurlijk de vakantiebestemming Denia, Jávea, Altea etc. 

Uitstekende golfbanen zijn vlakbij (Oliva Nova, La Sella). Binnenplaats, zwembad, balkon/terras, douche, badkamer met raam, ingerichte keuken, garage/parkeerplaats, tegelvloer, gemeenschappelijke tuin, gastentoilet, alarmsysteem. Wij staan tot uw beschikking voor verdere vragen of indien u de finca wenst te bezoeken. Deze finca moet je gewoon gezien hebben, een beschrijving doet geen recht aan de werkelijke flair.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Alarminstallatie
  • Balkon
  • Bergzicht
  • Binnenplaats
  • Carport
  • Dichtbij voorzieningen
  • Fruitbomen
  • Gastentoilet
  • Irrigatie systeem
  • Omheind terrein
  • Openhaard
  • Parkeerplaatsen
  • Patio
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht