Villa te koop in Finestrat / Spanje #46869

€ 685.000
Moderne villa van topkwaliteit te koopOntworpen en gebouwd door een gerenommeerde ontwikkelaar. We zijn verheugd om onze klanten 2 sleutelklare villa's aan te bieden in het prestigieuze en opkomende Sierra Cortina-gebied van Finestrat - Benidorm. Dit opkomende gebied ligt 3,5 ten noordwesten van Benidorm en biedt een spa/fitnessruimte, meerdere golfbanen, 24-uurs beveiliging/conciërgeservice, chique restaurants en een 25-sterrenhotel. Voeg daarbij de nabijheid van het strand, vliegveld (25 minuten), internationale scholen en last but not least een panoramisch uitzicht op zee en het is duidelijk waarom dit gebied in opkomst is. Deze 2 villa's zijn gelegen in het hart van dit gebied en zullen profiteren van de verdere ontwikkelingen rondom. De villa biedt een ruimtelijke sfeer, met een elegante rechte open trap met glazen balustrade. De achterkant van de villa's wordt beschermd door een natuurlijke groene zone. Door moderne en open elementen te combineren met houten en rustieke accenten is deze villa uniek in zijn soort. 3-4 slaapkamers en badkamers, afhankelijk van de gekozen indeling. Over kwaliteit gesproken: vloerverwarming in badkamers, Shueco-frames, gemotoriseerde jaloezieën en nog veel meer. Vraag het volledige prospectus aan.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#46869
Prijs
€ 685.000
Type woning
Villa
Plaats
Finestrat
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
215m²
Oppervlakte perceel
685m²

Moderne villa van topkwaliteit te koop

Ontworpen en gebouwd door een gerenommeerde ontwikkelaar. We zijn verheugd om onze klanten 2 sleutelklare villa's aan te bieden in het prestigieuze en opkomende Sierra Cortina-gebied van Finestrat - Benidorm. Dit opkomende gebied ligt 3,5 ten noordwesten van Benidorm en biedt een spa/fitnessruimte, meerdere golfbanen, 24-uurs beveiliging/conciërgeservice, chique restaurants en een 25-sterrenhotel. Voeg daarbij de nabijheid van het strand, vliegveld (25 minuten), internationale scholen en last but not least een panoramisch uitzicht op zee en het is duidelijk waarom dit gebied in opkomst is. 

Deze 2 villa's zijn gelegen in het hart van dit gebied en zullen profiteren van de verdere ontwikkelingen rondom. De villa biedt een ruimtelijke sfeer, met een elegante rechte open trap met glazen balustrade. De achterkant van de villa's wordt beschermd door een natuurlijke groene zone. Door moderne en open elementen te combineren met houten en rustieke accenten is deze villa uniek in zijn soort. 3-4 slaapkamers en badkamers, afhankelijk van de gekozen indeling. Over kwaliteit gesproken: vloerverwarming in badkamers, Shueco-frames, gemotoriseerde jaloezieën en nog veel meer. Vraag het volledige prospectus aan.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • 24 uur bewaakt
  • Concierge
  • Dichtbij voorzieningen
  • Fitness ruimte
  • Panoramazicht
  • Spa
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Zeezicht