Villa te koop in Estepona / Spanje #45449

€ 695.000 € 850.000
Villa te koop in Estepona Gilmar Estepona verkoopt het indrukwekkende huis in het hart van Estepona, ruime woning met vijf slaapkamers, drie badkamers en een garage voor drie of meer auto's. De woning is enkele jaren geleden gerestaureerd en is zeer goed onderhouden, instapklaar maar kan gemoderniseerd worden. Het bestaat uit drie verdiepingen. Er is een garage voor drie auto's op de benedenverdieping en een grote berging en ruimte voor een kleine fitnessruimte.  De volledig uitgeruste keuken, woonkamer, drie grote slaapkamers, twee badkamers en een toilet bevinden zich op de tweede verdieping. Het hele huis is buiten, met balkons. Boven hebben we nog een slaapkamer, een solarium en een ruimte om buiten te eten. De locatie is onverslaanbaar, met alle voorzieningen en restaurants op een paar meter afstand. En heel dicht bij de boulevard. Het biedt alle voorzieningen, maar heeft uitstekende mogelijkheden. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#45449
Prijs
€ 695.000
Type woning
Villa
Plaats
Estepona
Provincie
Malaga
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
279m²

Villa te koop in Estepona

Gilmar Estepona verkoopt het indrukwekkende huis in het hart van Estepona, ruime woning met vijf slaapkamers, drie badkamers en een garage voor drie of meer auto's. De woning is enkele jaren geleden gerestaureerd en is zeer goed onderhouden, instapklaar maar kan gemoderniseerd worden. Het bestaat uit drie verdiepingen. Er is een garage voor drie auto's op de benedenverdieping en een grote berging en ruimte voor een kleine fitnessruimte. 

De volledig uitgeruste keuken, woonkamer, drie grote slaapkamers, twee badkamers en een toilet bevinden zich op de tweede verdieping. Het hele huis is buiten, met balkons. Boven hebben we nog een slaapkamer, een solarium en een ruimte om buiten te eten. De locatie is onverslaanbaar, met alle voorzieningen en restaurants op een paar meter afstand. En heel dicht bij de boulevard. Het biedt alle voorzieningen, maar heeft uitstekende mogelijkheden.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Balkon
  • Dichtbij voorzieningen
  • Fitness ruimte
  • Garage
  • Parkeerplaatsen
  • Solarium
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand