Penthouse te koop in Estepona / Spanje #48726

€ 590.000
Fantastische woning dicht bij het strand in Paraíso Barronal, op slechts 5 minuten van Puerto Banús Dit duplex penthouse is verdeeld over twee verdiepingen, op de begane grond is er een ruime woonkamer, met toegang tot het terras, een Amerikaanse keuken met doorgeefluik, een gastentoilet en twee grote slaapkamers waarvan één en-suite. Op de tweede verdieping vinden we een grote en-suite slaapkamer met toegang tot een groot terras met uitzicht op zee en een jacuzzi. Estepona, gelegen tussen Sierra Bermeja en de Middellandse Zee, wordt verliefd op ons allemaal die het genoegen hebben om door de straten en stranden te wandelen. Gebouwd als "De tuin van de Costa del Sol", biedt de oude stad ons de mogelijkheid om de majestueuze tuinen te bewonderen, die ons de absolute verscheidenheid aan kleurrijke bloemen bieden die de Andalusische identiteit van de gerenoveerde witte straten benadrukken.  Het nodigt ons ook uit om zijn straten te beleven, wedden op cultuur en kunst, en biedt ons artistieke muurschilderingen op de gevels van gebouwen en sculpturen van gerenommeerde kunstenaars. U moet het Orchidarium van Estepona bezoeken, een prachtig botanisch park met meer dan 5.000 planten, waaronder 1.300 soorten orchideeën van over de hele wereld. Het klimaat van Estepona stelt ons in staat om buiten te leven, het heeft zo'n gevarieerde omgeving dat we talloze sporten kunnen beoefenen, zowel op het strand als in de bergen, van excursies, wandelingen, trektochten, kitesurfen of golfen. De kust van deze prachtige stad bestaat uit 21 kilometer en biedt ons in totaal 17 stranden, uitgerust om de veiligheid van onze buren en toeristen te garanderen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48726
Prijs
€ 590.000
Type woning
Penthouse
Plaats
Estepona
Provincie
Malaga
Slaapkamers
3
Badkamers
4
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
254m²

Fantastische woning dicht bij het strand in Paraíso Barronal, op slechts 5 minuten van Puerto Banús

Dit duplex penthouse is verdeeld over twee verdiepingen, op de begane grond is er een ruime woonkamer, met toegang tot het terras, een Amerikaanse keuken met doorgeefluik, een gastentoilet en twee grote slaapkamers waarvan één en-suite. Op de tweede verdieping vinden we een grote en-suite slaapkamer met toegang tot een groot terras met uitzicht op zee en een jacuzzi. Estepona, gelegen tussen Sierra Bermeja en de Middellandse Zee, wordt verliefd op ons allemaal die het genoegen hebben om door de straten en stranden te wandelen. Gebouwd als "De tuin van de Costa del Sol", biedt de oude stad ons de mogelijkheid om de majestueuze tuinen te bewonderen, die ons de absolute verscheidenheid aan kleurrijke bloemen bieden die de Andalusische identiteit van de gerenoveerde witte straten benadrukken. 

Het nodigt ons ook uit om zijn straten te beleven, wedden op cultuur en kunst, en biedt ons artistieke muurschilderingen op de gevels van gebouwen en sculpturen van gerenommeerde kunstenaars. U moet het Orchidarium van Estepona bezoeken, een prachtig botanisch park met meer dan 5.000 planten, waaronder 1.300 soorten orchideeën van over de hele wereld. Het klimaat van Estepona stelt ons in staat om buiten te leven, het heeft zo'n gevarieerde omgeving dat we talloze sporten kunnen beoefenen, zowel op het strand als in de bergen, van excursies, wandelingen, trektochten, kitesurfen of golfen. De kust van deze prachtige stad bestaat uit 21 kilometer en biedt ons in totaal 17 stranden, uitgerust om de veiligheid van onze buren en toeristen te garanderen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gastentoilet
  • Jacuzzi
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht