Appartement te koop in Estepona / Spanje #48383

€ 256.000
Appartement te koop in EsteponaAppartement in een nieuwbouwproject van 187 woningen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers verdeeld over 3 verschillende woonruimtes waarvan het avant-gardistische ontwerp opgaat in de omgeving in een geconsolideerd gebied op slechts enkele minuten van het strand, het stadscentrum en de jachthaven van Estepona. Het is gelegen in het nieuwe uitbreidingsgebied van Estepona, dat perfect is gecommuniceerd en met een heel netwerk van nieuw gebouwde faciliteiten tot uw beschikking. Dankzij de onovertroffen locatie kunnen veel van de units een groot deel van de dag genieten van een prachtig uitzicht en zonlicht. Het wooncomplex heeft geprobeerd zich te vestigen in een bevoorrechte omgeving waardoor het binnen enkele minuten toegang heeft tot de belangrijkste communicatieroutes. schijnwerpers van toeristische referentie, zoals onder andere Marbella en Puerto Banús, golfbanen, winkelcentra, liggen binnen een straal van minder dan 20 minuten. Dit alles stelt u in staat om te genieten van alles wat u nodig heeft om het meeste uit de levensstijl van de Costa del Sol te halen. Appartement in Estepona Puerto van 55 m2, 1 slaapkamer, 1 badkamer, terras van 6.00 meter, buitenkant, zeer licht, op het oosten gelegen, 1 garage. Eigenschappen: verwarming: A/C koud - warm,  airconditioning, lift, zwembad en video-intercom.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48383
Prijs
€ 256.000
Type woning
Appartement
Plaats
Estepona
Provincie
Malaga
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
55m²

Appartement te koop in Estepona

Appartement in een nieuwbouwproject van 187 woningen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers verdeeld over 3 verschillende woonruimtes waarvan het avant-gardistische ontwerp opgaat in de omgeving in een geconsolideerd gebied op slechts enkele minuten van het strand, het stadscentrum en de jachthaven van Estepona. Het is gelegen in het nieuwe uitbreidingsgebied van Estepona, dat perfect is gecommuniceerd en met een heel netwerk van nieuw gebouwde faciliteiten tot uw beschikking. Dankzij de onovertroffen locatie kunnen veel van de units een groot deel van de dag genieten van een prachtig uitzicht en zonlicht. 

Het wooncomplex heeft geprobeerd zich te vestigen in een bevoorrechte omgeving waardoor het binnen enkele minuten toegang heeft tot de belangrijkste communicatieroutes. schijnwerpers van toeristische referentie, zoals onder andere Marbella en Puerto Banús, golfbanen, winkelcentra, liggen binnen een straal van minder dan 20 minuten. Dit alles stelt u in staat om te genieten van alles wat u nodig heeft om het meeste uit de levensstijl van de Costa del Sol te halen. Appartement in Estepona Puerto van 55 m2, 1 slaapkamer, 1 badkamer, terras van 6.00 meter, buitenkant, zeer licht, op het oosten gelegen, 1 garage. Eigenschappen: verwarming: A/C koud - warm,  airconditioning, lift, zwembad en video-intercom.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Intercom
  • Lift
  • Nieuwbouw
  • Orientatie Oost
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand