Appartement te koop in Estepona / Spanje #48060

€ 346.000
Appartement te koop in Estepona  Gelegen op een van de meest bevoorrechte percelen in deze gevestigde gemeente van Estepona is de langverwachte ontwikkeling. Genietend van een fantastisch uitzicht op zee vanaf de verhoogde ligging met zuidelijke oriëntatie, geniet dit sensationele nieuwe project van een benijdenswaardige positie op een fantastische locatie dicht bij het strand en alle voorzieningen in Estepona. De verbluffende moderne huizen beschikken over prachtige terrassen en privétuinen met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee. na Costa del Sol gebied van Estepona. De stijlvolle appartementen bevinden zich op een uitstekende locatie om te genieten van de luxe levensstijl in de buitenlucht waar Zuid-Spanje bekend om staat met de stranden met blauwe vlag en een schat aan voorzieningen op loopafstand, maar ook op een steenworp afstand van de beste golfbanen aan de Costa del Sol.  Dit gebied is zeer begeerd en wordt een van de hotspots van de Costa del Sol met zijn eigen uitgebreide infrastructuur van internationale en lokale scholen, gloednieuwe moderne ziekenhuizen en een uitstekende selectie sportfaciliteiten zoals maneges en tennisclubs. Estepona ligt aan de voet van het Sierra Bermeja-gebergte, ten westen van Puerto Banús en Marbella en omvat een scala aan prachtige badplaatsen. Twee van de meest populaire zijn Playa del Cristo en Playa la Rada. Het project is perfect geplaatst om te genieten van een ontspannen en relaxte sfeer, terwijl het ook gemakkelijke toegang biedt tot de belangrijkste toeristische hotspots. In de loop der jaren heeft het resort een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt en heeft het kopers van over de hele wereld aangetrokken.  Iets verder naar het westen vinden we Sotogrande vooral bekend om zijn polowedstrijden die de crème de la crème van de samenleving aantrekken, die kan worden gezien terwijl ze eten en drinken in de eersteklas jachthaven van Sotogrande. Deze stijlvolle, moderne woningen streven naar een perfecte mix van design en comfort. Gemeenschappelijke ruimtes en ruime interieurs van woningen zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van veel natuurlijk licht, om een uitzonderlijk aantrekkelijk product te bieden dat goed geplaatst is om te genieten van alles wat dit levendige en bekende resort te bieden heeft, evenals alle gezondheidsvoordelen van het mediterrane leven. Het ontwerp van de units benadrukt het natuurlijke licht binnen en de binnenruimte die naadloos overgaat in het royale buitenterras om een uitgebreide leefruimte te creëren om van te genieten met uw familie en vrienden.  Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48060
Prijs
€ 346.000
Type woning
Appartement
Plaats
Estepona
Provincie
Malaga
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
75m²

Appartement te koop in Estepona 

Gelegen op een van de meest bevoorrechte percelen in deze gevestigde gemeente van Estepona is de langverwachte ontwikkeling. Genietend van een fantastisch uitzicht op zee vanaf de verhoogde ligging met zuidelijke oriëntatie, geniet dit sensationele nieuwe project van een benijdenswaardige positie op een fantastische locatie dicht bij het strand en alle voorzieningen in Estepona. De verbluffende moderne huizen beschikken over prachtige terrassen en privétuinen met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee. na Costa del Sol gebied van Estepona. De stijlvolle appartementen bevinden zich op een uitstekende locatie om te genieten van de luxe levensstijl in de buitenlucht waar Zuid-Spanje bekend om staat met de stranden met blauwe vlag en een schat aan voorzieningen op loopafstand, maar ook op een steenworp afstand van de beste golfbanen aan de Costa del Sol. 

Dit gebied is zeer begeerd en wordt een van de hotspots van de Costa del Sol met zijn eigen uitgebreide infrastructuur van internationale en lokale scholen, gloednieuwe moderne ziekenhuizen en een uitstekende selectie sportfaciliteiten zoals maneges en tennisclubs. Estepona ligt aan de voet van het Sierra Bermeja-gebergte, ten westen van Puerto Banús en Marbella en omvat een scala aan prachtige badplaatsen. Twee van de meest populaire zijn Playa del Cristo en Playa la Rada. Het project is perfect geplaatst om te genieten van een ontspannen en relaxte sfeer, terwijl het ook gemakkelijke toegang biedt tot de belangrijkste toeristische hotspots. In de loop der jaren heeft het resort een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt en heeft het kopers van over de hele wereld aangetrokken. 

Iets verder naar het westen vinden we Sotogrande vooral bekend om zijn polowedstrijden die de crème de la crème van de samenleving aantrekken, die kan worden gezien terwijl ze eten en drinken in de eersteklas jachthaven van Sotogrande. Deze stijlvolle, moderne woningen streven naar een perfecte mix van design en comfort. Gemeenschappelijke ruimtes en ruime interieurs van woningen zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van veel natuurlijk licht, om een uitzonderlijk aantrekkelijk product te bieden dat goed geplaatst is om te genieten van alles wat dit levendige en bekende resort te bieden heeft, evenals alle gezondheidsvoordelen van het mediterrane leven. Het ontwerp van de units benadrukt het natuurlijke licht binnen en de binnenruimte die naadloos overgaat in het royale buitenterras om een uitgebreide leefruimte te creëren om van te genieten met uw familie en vrienden.

 Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Loopafstand naar zee
  • Orientatie Zuid
  • Privé tuin
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht