Appartement te koop in Estepona / Spanje #46913

€ 399.000
Fantastische appartement met drie slaapkamers in Selwo, Estepona Moderne luxe en architectonisch ontwerp betaalbaar. Het complex ligt dicht bij Estepona, het elegante boetiekwinkelcentrum Laguna Village aan het strand en ook binnen handbereik van San Pedro Alcántara, Puerto Banús en de stad Marbella. Het complex ligt ook op slechts een klein eindje rijden van golf, voorzieningen en open natuur. Het uitzicht vanaf deze woning op het zuiden is naar de zee, met berglandschap in de buurt en een aantrekkelijk gemeenschappelijk zwembad op het weelderige terrein van het complex dat de setting vormt.  Het appartement met drie slaapkamers is ruim en licht, met kamerhoge ramen en een bebouwde oppervlakte van 120 m² met een panoramisch terras van 32 m² waar u kunt loungen, dineren en ontspannen. De open woonkamer, eetkamer en open keuken zijn ontworpen met flair, net als de drie luchtige, comfortabele slaapkamers en twee moderne badkamers. Het pand is gebouwd volgens de laatste normen en wordt geleverd met het comfort van vandaag, inclusief een eigen ondergrondse parkeerplaats en berging. Dit aantrekkelijke en zeer goed geprijsde pand is gelegen in Selwo, een deel van de New Golden Mile dat vastgoedexperts bijzonder hoog inschatten als een opkomende woonwijk met uitstekend investeringspotentieel. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#46913
Prijs
€ 399.000
Type woning
Appartement
Plaats
Estepona
Provincie
Malaga
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
154m²

Fantastische appartement met drie slaapkamers in Selwo, Estepona

Moderne luxe en architectonisch ontwerp betaalbaar. Het complex ligt dicht bij Estepona, het elegante boetiekwinkelcentrum Laguna Village aan het strand en ook binnen handbereik van San Pedro Alcántara, Puerto Banús en de stad Marbella. Het complex ligt ook op slechts een klein eindje rijden van golf, voorzieningen en open natuur. Het uitzicht vanaf deze woning op het zuiden is naar de zee, met berglandschap in de buurt en een aantrekkelijk gemeenschappelijk zwembad op het weelderige terrein van het complex dat de setting vormt. 

Het appartement met drie slaapkamers is ruim en licht, met kamerhoge ramen en een bebouwde oppervlakte van 120 m² met een panoramisch terras van 32 m² waar u kunt loungen, dineren en ontspannen. De open woonkamer, eetkamer en open keuken zijn ontworpen met flair, net als de drie luchtige, comfortabele slaapkamers en twee moderne badkamers. Het pand is gebouwd volgens de laatste normen en wordt geleverd met het comfort van vandaag, inclusief een eigen ondergrondse parkeerplaats en berging. Dit aantrekkelijke en zeer goed geprijsde pand is gelegen in Selwo, een deel van de New Golden Mile dat vastgoedexperts bijzonder hoog inschatten als een opkomende woonwijk met uitstekend investeringspotentieel.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Ondergronds parkeren
  • Opslagruimte
  • Orientatie Zuid
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht