Appartement te koop in Estepona / Spanje #46910

€ 405.000
Appartement te koop in Estepona Dit is een exclusief wooncomplex met designwoningen die zo zijn gesitueerd dat ze een bevoorrecht uitzicht op zee bieden en worden omgeven door ruime tuinen en moderne zwembaden. De ontwikkeling is goed bedeeld met gemeenschappelijke ruimtes die een levensstijl bevorderen die perfect is voor gezinnen omdat ze een actief en gezond sociaal leven aanmoedigen. De uitzonderlijke ligging, het ontwerp en de infrastructuur maken het een ideaal investeringsproject vanwege het grote potentieel voor een goed rendement op uw geld en waardestijging.  De combinatie van exclusief, veilig en in een natuurlijke omgeving met uitzicht op de Middellandse Zee is uniek, zowel voor u om er permanent van te genieten als voor uw vakantie. Estepona, een van de belangrijkste steden aan de Costa del Sol, ligt op een bevoorrechte locatie. Precies tussen twee van de meest bekende jachthavens aan de Middellandse Zee, Puerto Banús en Sotogrande, heeft de 20 kilometer lange kustlijn ontelbare stranden, golfbanen, vrijetijdsattracties en winkelcentra. De Costa del Sol staat bekend als een gevestigde toeristische bestemming, voorzien van allerlei soorten openbare voorzieningen, zoals ziekenhuizen, scholen en luxe winkelcentra.  De keuzes voor culturele en sportieve vrijetijdsactiviteiten in Andalusië zijn oneindig, van verschillende restaurants met Michelin-sterren op minder dan dertig minuten afstand tot musea en monumenten van wereldklasse op minder dan een uur rijden, skiën in de Sierra Nevada op twee en een half uur weg en surfen in Tarifa op minder dan een uur rijden. Je kunt elke dag van het jaar een spannend en verrijkend programma hebben. Het complex is gelegen in de nieuwe “Golden Mile” van de Costa del Sol. De afstand van slechts 45 minuten van de luchthavens van Malaga, Gibraltar en het AVE-treinstation biedt gemakkelijke toegang tot elke nationale of internationale bestemming.  Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#46910
Prijs
€ 405.000
Type woning
Appartement
Plaats
Estepona
Provincie
Malaga
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
139m²

Appartement te koop in Estepona

Dit is een exclusief wooncomplex met designwoningen die zo zijn gesitueerd dat ze een bevoorrecht uitzicht op zee bieden en worden omgeven door ruime tuinen en moderne zwembaden. De ontwikkeling is goed bedeeld met gemeenschappelijke ruimtes die een levensstijl bevorderen die perfect is voor gezinnen omdat ze een actief en gezond sociaal leven aanmoedigen. De uitzonderlijke ligging, het ontwerp en de infrastructuur maken het een ideaal investeringsproject vanwege het grote potentieel voor een goed rendement op uw geld en waardestijging. 

De combinatie van exclusief, veilig en in een natuurlijke omgeving met uitzicht op de Middellandse Zee is uniek, zowel voor u om er permanent van te genieten als voor uw vakantie. Estepona, een van de belangrijkste steden aan de Costa del Sol, ligt op een bevoorrechte locatie. Precies tussen twee van de meest bekende jachthavens aan de Middellandse Zee, Puerto Banús en Sotogrande, heeft de 20 kilometer lange kustlijn ontelbare stranden, golfbanen, vrijetijdsattracties en winkelcentra. De Costa del Sol staat bekend als een gevestigde toeristische bestemming, voorzien van allerlei soorten openbare voorzieningen, zoals ziekenhuizen, scholen en luxe winkelcentra. 

De keuzes voor culturele en sportieve vrijetijdsactiviteiten in Andalusië zijn oneindig, van verschillende restaurants met Michelin-sterren op minder dan dertig minuten afstand tot musea en monumenten van wereldklasse op minder dan een uur rijden, skiën in de Sierra Nevada op twee en een half uur weg en surfen in Tarifa op minder dan een uur rijden. Je kunt elke dag van het jaar een spannend en verrijkend programma hebben. Het complex is gelegen in de nieuwe “Golden Mile” van de Costa del Sol. De afstand van slechts 45 minuten van de luchthavens van Malaga, Gibraltar en het AVE-treinstation biedt gemakkelijke toegang tot elke nationale of internationale bestemming.

 Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht