Appartement te koop in Estepona / Spanje #46367

€ 459.000
Welkom bij een omheinde verzameling moderne appartementen en penthouses met zeezicht gelegen tussen de opvallende bergen van Sierra Bermeja en de idyllische stranden van de Costa Del Sol. Hier vindt u kenmerkende architectuur, groene landschappen en uitstekende wellnessfaciliteiten, allemaal zorgvuldig samengesteld door een bekroond team met een passie voor uitmuntendheid. Dit complex biedt een uitzonderlijke levensstijlmogelijkheid. een unieke omgeving waar het hele jaar door volop van het leven kan worden genoten. Gelegen tussen het ruige en bergachtige landschap van Sierra Bermeja en de idyllische stranden van de Costa Del Sol, geniet Estepona van zijn eigen microklimaat en profiteert het van meer dan 325 dagen zon per jaar.  Het project ligt op loopafstand van de nabijgelegen zandstranden en op vijf minuten van Estepona's wit ommuurde stadscentrum en pittoreske pleinen vol met tapasbars, restaurants en winkels, een typisch Andalusische stad boordevol mediterraan karakter. Moderniteit en groei zijn de sleutel tot Estepona, met fantastische en internationale gezondheidszorg, toponderwijs, een breed scala aan sporten en culturele activiteiten, allemaal voor de deur. Het interieur is een feest van prachtige afwerkingen en uitzonderlijk vakmanschap. Ruime en elegante kamers zijn niet alleen een lust voor het oog. State-of-the-art technologie zit achter elke vloer en muur, met een domoticasysteem en overal milieuvriendelijke airconditioning. evenals vloerverwarming voor de koudere maanden. Natuurlijk licht wordt geaccentueerd door kamerhoge ramen om ruime open woonruimtes te creëren. De perfecte plek voor een adembenemend uitzicht op de Costa del Sol. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#46367
Prijs
€ 459.000
Type woning
Appartement
Plaats
Estepona
Provincie
Malaga
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
112m²

Welkom bij een omheinde verzameling moderne appartementen en penthouses met zeezicht

gelegen tussen de opvallende bergen van Sierra Bermeja en de idyllische stranden van de Costa Del Sol. Hier vindt u kenmerkende architectuur, groene landschappen en uitstekende wellnessfaciliteiten, allemaal zorgvuldig samengesteld door een bekroond team met een passie voor uitmuntendheid. Dit complex biedt een uitzonderlijke levensstijlmogelijkheid. een unieke omgeving waar het hele jaar door volop van het leven kan worden genoten. Gelegen tussen het ruige en bergachtige landschap van Sierra Bermeja en de idyllische stranden van de Costa Del Sol, geniet Estepona van zijn eigen microklimaat en profiteert het van meer dan 325 dagen zon per jaar. 

Het project ligt op loopafstand van de nabijgelegen zandstranden en op vijf minuten van Estepona's wit ommuurde stadscentrum en pittoreske pleinen vol met tapasbars, restaurants en winkels, een typisch Andalusische stad boordevol mediterraan karakter. Moderniteit en groei zijn de sleutel tot Estepona, met fantastische en internationale gezondheidszorg, toponderwijs, een breed scala aan sporten en culturele activiteiten, allemaal voor de deur. Het interieur is een feest van prachtige afwerkingen en uitzonderlijk vakmanschap. Ruime en elegante kamers zijn niet alleen een lust voor het oog. State-of-the-art technologie zit achter elke vloer en muur, met een domoticasysteem en overal milieuvriendelijke airconditioning. evenals vloerverwarming voor de koudere maanden. Natuurlijk licht wordt geaccentueerd door kamerhoge ramen om ruime open woonruimtes te creëren. De perfecte plek voor een adembenemend uitzicht op de Costa del Sol.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Domotica systeem
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Zeezicht