Appartement te koop in Estepona / Spanje #46173

€ 405.000
Appartement te koop in EsteponaDit is een ontwikkeling bestaande uit 61 eigentijdse designwoningen, omgeven door golfbanen en op slechts korte afstand van het strand en een winkelcentrum met supermarkten, cafetaria's, restaurants, apotheek, benzinestations, enz. Dit wooncomplex biedt 7 kleine gebouwen op het zuiden en zuid/west, op een uitzonderlijk stuk grond dat, samen met de bouw op meerdere niveaus en ruime terrassen, de woningen een uitstekende lichtinval en een spectaculair uitzicht geeft. De ruime en comfortabele woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers zijn ontworpen om te genieten van het zonlicht en het uitzicht. Ze bieden ruime terrassen en tuinen, brede ramen en grote schuifdeuren waardoor het mediterrane licht de woning binnenstroomt. Bouwmaterialen van topkwaliteit en aandacht voor het kleinste detail zijn kenmerken van deze woningen, die zowel aan de binnen- als aan de buitenkant zijn ontworpen voor totaal comfort en maximale veiligheid, waardoor wonen een unieke ervaring wordt.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#46173
Prijs
€ 405.000
Type woning
Appartement
Plaats
Estepona
Provincie
Malaga
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
144m²

Appartement te koop in Estepona

Dit is een ontwikkeling bestaande uit 61 eigentijdse designwoningen, omgeven door golfbanen en op slechts korte afstand van het strand en een winkelcentrum met supermarkten, cafetaria's, restaurants, apotheek, benzinestations, enz. Dit wooncomplex biedt 7 kleine gebouwen op het zuiden en zuid/west, op een uitzonderlijk stuk grond dat, samen met de bouw op meerdere niveaus en ruime terrassen, de woningen een uitstekende lichtinval en een spectaculair uitzicht geeft. 

De ruime en comfortabele woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers zijn ontworpen om te genieten van het zonlicht en het uitzicht. Ze bieden ruime terrassen en tuinen, brede ramen en grote schuifdeuren waardoor het mediterrane licht de woning binnenstroomt. Bouwmaterialen van topkwaliteit en aandacht voor het kleinste detail zijn kenmerken van deze woningen, die zowel aan de binnen- als aan de buitenkant zijn ontworpen voor totaal comfort en maximale veiligheid, waardoor wonen een unieke ervaring wordt.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Loopafstand naar zee
  • Orientatie Zuid-West
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand