Appartement te koop in Estepona / Spanje #44848

€ 233.000
Dit appartement ligt in een zeer aantrekkelijke omgeving  Voor degenen die willen genieten van een rustig leven in de natuur en vooral voor liefhebbers van golf is deze woning perfect. Deze ontwikkeling is te vinden in Estepona Golf en vlakbij enkele van de meest exclusieve aanbiedingen voor het beoefenen van deze sport aan de Costa del Sol. De residentie is gebouwd op een heuvel met vrij uitzicht omgeven door groene zones, in een natuurlijke omgeving die ideaal is om uit te rusten en te ontspannen, maar dicht bij de diensten die men nodig kan hebben, zoals supermarkten (Mercadona, Lidl, ...), scholen , restaurants, recreatiegebieden en zelfs een ziekenhuis op slechts een paar minuten rijden met de auto. Deze ontwikkeling heeft een bevoorrechte ligging tussen Estepona, met zijn jachthaven en zijn aantrekkelijke vrijetijdsaanbod, en de Bahía de Casares. De urbanisatie ligt op een paar minuten van de kust, met stranden zoals Arroyo Vaquero of Bahía Dorada. Uitzonderlijke omgeving voor een ontwikkeling die is ontworpen om te genieten van het bevoorrechte klimaat van de Costa del Sol met 321 dagen zon per jaar. Bovendien heeft het wooncomplex uitstekende verbindingen met toegang tot de mediterrane snelweg, A-7 en is het minder dan een uur rijden van de luchthaven van Malaga en de luchthaven van Gibraltar. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#44848
Prijs
€ 233.000
Type woning
Appartement
Plaats
Estepona
Provincie
Malaga
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
87m²

Dit appartement ligt in een zeer aantrekkelijke omgeving 

Voor degenen die willen genieten van een rustig leven in de natuur en vooral voor liefhebbers van golf is deze woning perfect. Deze ontwikkeling is te vinden in Estepona Golf en vlakbij enkele van de meest exclusieve aanbiedingen voor het beoefenen van deze sport aan de Costa del Sol. De residentie is gebouwd op een heuvel met vrij uitzicht omgeven door groene zones, in een natuurlijke omgeving die ideaal is om uit te rusten en te ontspannen, maar dicht bij de diensten die men nodig kan hebben, zoals supermarkten (Mercadona, Lidl, ...), scholen , restaurants, recreatiegebieden en zelfs een ziekenhuis op slechts een paar minuten rijden met de auto.

Deze ontwikkeling heeft een bevoorrechte ligging tussen Estepona, met zijn jachthaven en zijn aantrekkelijke vrijetijdsaanbod, en de Bahía de Casares. De urbanisatie ligt op een paar minuten van de kust, met stranden zoals Arroyo Vaquero of Bahía Dorada. Uitzonderlijke omgeving voor een ontwikkeling die is ontworpen om te genieten van het bevoorrechte klimaat van de Costa del Sol met 321 dagen zon per jaar. Bovendien heeft het wooncomplex uitstekende verbindingen met toegang tot de mediterrane snelweg, A-7 en is het minder dan een uur rijden van de luchthaven van Malaga en de luchthaven van Gibraltar.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vrij uitzicht