Appartement te koop in Estepona / Spanje #38949

€ 1.818.000
Fantastisch appartement in een volledig exclusief wooncomplex Appartement is rustige omgeving vanwege het kleine aantal woningen en de locatie. 14 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers die samen een authentiek complex aan zee vormen. Het project heeft een uniek en baanbrekend ontwerp met de hoogste kwaliteitsnormen. De woonwijk is gelegen in één van de meest exclusieve gebieden van de stad Estepona. Slechts een paar minuten lopen van de jachthaven, dicht bij het stadscentrum en met uitzonderlijke verbindingen naar Puerto Banus, Marbella en de luchthavens van Malaga en Gibraltar. Estepona combineert een rijk cultureel erfgoed en de traditionele sfeer van een oud vissersdorp met een kosmopolitische uitstraling, een verscheidenheid van meer dan 10 golfbanen in de nabije omgeving en een compleet vrijetijdsaanbod.  Er zijn tevens meer dan 20 km stranden die zijn uitgerust met bars, restaurants en wateractiviteiten. Het enige dat u nodig hebt om uw lichaam los te te ontspannen en voor uw lichaam te zorgen, bevindt zich in uw wooncomplex. Binnen- en buitenzwembaden om het hele jaar door van te genieten, een volledige spa en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Het complex heeft directe toegang tot het strand.  Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#38949
Prijs
€ 1.818.000
Type woning
Appartement
Plaats
Estepona
Provincie
Malaga
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
266m²

Fantastisch appartement in een volledig exclusief wooncomplex

Appartement is rustige omgeving vanwege het kleine aantal woningen en de locatie. 14 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers die samen een authentiek complex aan zee vormen. Het project heeft een uniek en baanbrekend ontwerp met de hoogste kwaliteitsnormen. De woonwijk is gelegen in één van de meest exclusieve gebieden van de stad Estepona. Slechts een paar minuten lopen van de jachthaven, dicht bij het stadscentrum en met uitzonderlijke verbindingen naar Puerto Banus, Marbella en de luchthavens van Malaga en Gibraltar. Estepona combineert een rijk cultureel erfgoed en de traditionele sfeer van een oud vissersdorp met een kosmopolitische uitstraling, een verscheidenheid van meer dan 10 golfbanen in de nabije omgeving en een compleet vrijetijdsaanbod. 

Er zijn tevens meer dan 20 km stranden die zijn uitgerust met bars, restaurants en wateractiviteiten. Het enige dat u nodig hebt om uw lichaam los te te ontspannen en voor uw lichaam te zorgen, bevindt zich in uw wooncomplex. Binnen- en buitenzwembaden om het hele jaar door van te genieten, een volledige spa en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Het complex heeft directe toegang tot het strand. 

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Binnen zwembad
  • Dichtbij voorzieningen
  • Fitness ruimte
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Loopafstand naar zee
  • Rustige omgeving
  • Spa
  • Stille omgeving
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand