Villa te koop in Els Poblets / Spanje #48355

€ 449.000
Perfecte gelegenheid om uw droom van een woning in Spanje te realiserenDe villa is gelegen op een hoekperceel van ca. 717 m2 en heeft een woonoppervlakte van ca. 250m2. Het is verdeeld over twee verdiepingen. Zodra je binnenkomt, voel je de gezelligheid van het huis. De ruime woon- en eetkamer is open, de grote keuken met kookeiland nodigt uit om samen te koken. Twee slaapkamers met ingebouwde kleerkasten, een badkamer met ligbad en gelijkvloerse douche evenals een berging maken het plaatje van de benedenverdieping compleet. Bijzonder opmerkelijk is het zeer mooie overdekte terras met uitzicht op de mediterrane tuin en het uitnodigende zwembad. Een buitentrap leidt naar de bovenverdieping met een slaapkamer met galerij en toegang tot een terras. Een doucheruimte en een ruime woonkamer met open keuken completeren deze verdieping. Het buitenterrein verrast met een interessante mediterrane tuin met diverse palm- en fruitbomen. Een prachtig zwembad, een barbecue, nodigt u uit om te ontspannen. Dit huis is perfect geschikt voor permanente bewoning het hele jaar door. Het benedengedeelte is rolstoeltoegankelijk. Stijlvolle villa in het Spaanse dorpje Els Poblets met zwembad De ligging van dit huis is ideaal, want ook op hoge leeftijd kun je alles wat je nodig hebt lopend bereiken. Met zijn ideale infrastructuur is Els Poblets een zeer populair woon- en vakantieoord. Twee golfbanen en kilometerslange stranden zijn vlakbij. De exclusieve jachthaven van Denia met vele restaurants en bars nodigt u uit om te wandelen en ligt op slechts twintig minuten afstand. De internationale luchthavens liggen op ongeveer 60 minuten afstand. Er is uitstekende medische zorg, scholen en veel goede winkel- en vrijetijdsvoorzieningen. Inbouwkasten, berging, gastentoilet, zwembad met buitendouche, toilet, centrale verwarming met pelletketel, airconditioning, dubbele beglazing. Er is een actuele schatting van de taxateur. (oktober 2022) Het werd getaxeerd op € 492.000.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48355
Prijs
€ 449.000
Type woning
Villa
Plaats
Els Poblets
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
250m²
Oppervlakte perceel
717m²

Perfecte gelegenheid om uw droom van een woning in Spanje te realiseren

De villa is gelegen op een hoekperceel van ca. 717 m2 en heeft een woonoppervlakte van ca. 250m2. Het is verdeeld over twee verdiepingen. Zodra je binnenkomt, voel je de gezelligheid van het huis. De ruime woon- en eetkamer is open, de grote keuken met kookeiland nodigt uit om samen te koken. Twee slaapkamers met ingebouwde kleerkasten, een badkamer met ligbad en gelijkvloerse douche evenals een berging maken het plaatje van de benedenverdieping compleet. Bijzonder opmerkelijk is het zeer mooie overdekte terras met uitzicht op de mediterrane tuin en het uitnodigende zwembad. Een buitentrap leidt naar de bovenverdieping met een slaapkamer met galerij en toegang tot een terras. 

Een doucheruimte en een ruime woonkamer met open keuken completeren deze verdieping. Het buitenterrein verrast met een interessante mediterrane tuin met diverse palm- en fruitbomen. Een prachtig zwembad, een barbecue, nodigt u uit om te ontspannen. Dit huis is perfect geschikt voor permanente bewoning het hele jaar door. Het benedengedeelte is rolstoeltoegankelijk. Stijlvolle villa in het Spaanse dorpje Els Poblets met zwembad De ligging van dit huis is ideaal, want ook op hoge leeftijd kun je alles wat je nodig hebt lopend bereiken. Met zijn ideale infrastructuur is Els Poblets een zeer populair woon- en vakantieoord. 

Twee golfbanen en kilometerslange stranden zijn vlakbij. De exclusieve jachthaven van Denia met vele restaurants en bars nodigt u uit om te wandelen en ligt op slechts twintig minuten afstand. De internationale luchthavens liggen op ongeveer 60 minuten afstand. Er is uitstekende medische zorg, scholen en veel goede winkel- en vrijetijdsvoorzieningen. Inbouwkasten, berging, gastentoilet, zwembad met buitendouche, toilet, centrale verwarming met pelletketel, airconditioning, dubbele beglazing. Er is een actuele schatting van de taxateur. (oktober 2022) Het werd getaxeerd op € 492.000.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Buiten Douche
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Fruitbomen
  • Gastentoilet
  • Inbouwkasten
  • Opslagruimte
  • Overdekt terras
  • Rolstoelvriendelijk
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand