Villa te koop in Els Poblets / Spanje #48228

€ 376.000 € 385.000
Deze villa in finca-stijl zal u overtuigen met zijn traditionele charme Het ligt op loopafstand (50m) van de zee en het strand. De woning verkeert nog in originele staat, maar kan naar wens verbouwd worden. Door het hele huis zijn traditionele keramische tegels gelegd. De houten balkenplafonds en natuurstenen elementen geven de woning een bijzondere charme. Deze woning ademt een heerlijke, mediterrane levensstijl en een bijzondere feel-good sfeer uit. Deze woning is gelegen op een perceel van ca. 743m² en biedt een royale bebouwde oppervlakte van circa 240 m².  Het woonniveau is verdeeld over twee woonlagen. Het lagere niveau heeft een inkomhal, een ingerichte keuken met toegang tot de garage, die momenteel in gebruik is als bijkeuken/berging, een slaapkamer, een badkamer. Vanuit de woon-eetkamer met open haard en uitgang naar het XXL-terras leidt een binnentrap naar de bovenverdieping. Er zijn nog 2 kamers, een badkamer en een woonkamer met een kleine keuken. Deze ruimte kan eenvoudig worden veranderd in een apart appartement, aangezien er ook een buitentrap is die naar de bovenverdieping leidt. Geniet van de mediterrane levensstijl terwijl u ontspant op een van de vele terrassen.  Verder biedt de woning een aangelegde tuin met idyllische beplanting. Ruimte voor een zwembad is beschikbaar. Deze solitaire ligt op slechts ongeveer 50 meter van het strand, in Els Poblets. Winkelmogelijkheden, restaurants en het busstation naar Denia zijn dichtbij en op loopafstand. Els Poblets is populair bij alle nationaliteiten en leeftijdsgroepen. Het ligt aan zee en heeft alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven. Els Poblets biedt haar bewoners een breed scala aan recreatieve en culturele activiteiten.  Els Poblets ligt op ongeveer 8 km van de grotere stad Denia, waar u een breed scala aan winkels en uitgaansgelegenheden vindt, waaronder winkels, restaurants, bars, scholen, ziekenhuizen en last but not least de haven van Denia met veerverbindingen naar Ibiza en Majorca. De dichtstbijzijnde golfbanen bevinden zich in La Sella en Oliva Nova, op slechts 5 km afstand. Ingerichte keuken, garage, parkeerplaats voor 3 auto's, berging, open haard, airconditioning, houten ramen, houten luiken, inbouwkasten, houten balkenplafonds , tegelvloer.3 Terrassen, bomen en palmbomen omringen de finca, deels gemeubileerd. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48228
Prijs
€ 376.000
Type woning
Villa
Plaats
Els Poblets
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
240m²
Oppervlakte perceel
748m²

Deze villa in finca-stijl zal u overtuigen met zijn traditionele charme

Het ligt op loopafstand (50m) van de zee en het strand. De woning verkeert nog in originele staat, maar kan naar wens verbouwd worden. Door het hele huis zijn traditionele keramische tegels gelegd. De houten balkenplafonds en natuurstenen elementen geven de woning een bijzondere charme. Deze woning ademt een heerlijke, mediterrane levensstijl en een bijzondere feel-good sfeer uit. Deze woning is gelegen op een perceel van ca. 743m² en biedt een royale bebouwde oppervlakte van circa 240 m². 

Het woonniveau is verdeeld over twee woonlagen. Het lagere niveau heeft een inkomhal, een ingerichte keuken met toegang tot de garage, die momenteel in gebruik is als bijkeuken/berging, een slaapkamer, een badkamer. Vanuit de woon-eetkamer met open haard en uitgang naar het XXL-terras leidt een binnentrap naar de bovenverdieping. Er zijn nog 2 kamers, een badkamer en een woonkamer met een kleine keuken. Deze ruimte kan eenvoudig worden veranderd in een apart appartement, aangezien er ook een buitentrap is die naar de bovenverdieping leidt. Geniet van de mediterrane levensstijl terwijl u ontspant op een van de vele terrassen. 

Verder biedt de woning een aangelegde tuin met idyllische beplanting. Ruimte voor een zwembad is beschikbaar. Deze solitaire ligt op slechts ongeveer 50 meter van het strand, in Els Poblets. Winkelmogelijkheden, restaurants en het busstation naar Denia zijn dichtbij en op loopafstand. Els Poblets is populair bij alle nationaliteiten en leeftijdsgroepen. Het ligt aan zee en heeft alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven. Els Poblets biedt haar bewoners een breed scala aan recreatieve en culturele activiteiten. 

Els Poblets ligt op ongeveer 8 km van de grotere stad Denia, waar u een breed scala aan winkels en uitgaansgelegenheden vindt, waaronder winkels, restaurants, bars, scholen, ziekenhuizen en last but not least de haven van Denia met veerverbindingen naar Ibiza en Majorca. De dichtstbijzijnde golfbanen bevinden zich in La Sella en Oliva Nova, op slechts 5 km afstand. Ingerichte keuken, garage, parkeerplaats voor 3 auto's, berging, open haard, airconditioning, houten ramen, houten luiken, inbouwkasten, houten balkenplafonds , tegelvloer.3 Terrassen, bomen en palmbomen omringen de finca, deels gemeubileerd.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Bijkeuken
  • Deels gemeubileerd
  • Dichtbij voorzieningen
  • Garage
  • Inbouwkasten
  • Loopafstand naar zee
  • Openhaard
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand