Villa te koop in Denia / Spanje #50110

€ 438.000
Villa te koop in Denia  Nieuwe luxe halfvrijstaande villa's te koop in Denia, op slechts een klein eindje rijden van de stranden en het stadscentrum van Denia. Deze fantastische luxe halfvrijstaande villa's zijn verdeeld over twee verdiepingen met de woonkamer en keuken beneden en de drie tweepersoonsslaapkamers boven. De woningen zijn uitgerust met dubbele beglazing geleide warme en koude airconditioning en hebben off-road parking en een eigen tuin en terras met toegang tot een gemeenschappelijk zwembad. De open, lichte woonkamer opent naar de geïrrigeerde tuin en terrassen op het zuiden die bieden een comfortabele woonruimte. Binnen een korte rit van de bruisende Spaanse stad Denia, die veerverbindingen naar Ibiza en de eilanden biedt en op slechts 1 uur rijden van de internationale luchthavens van Alicante of Valencia, is Denia een zeer mooie stad waar u kunt genieten van lekker eten of meer eenvoudige goede tapas, u kunt kilometerslange zandstranden van Las Marinas wandelen of ervoor kiezen om te snorkelen in de rotsachtige baaien van Las Marinas. Denia heeft de variëteit en kwaliteit om te voldoen aan. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50110
Prijs
€ 438.000
Type woning
Villa
Plaats
Denia
Wijk
Tossal Gros
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
155m²
Oppervlakte perceel
293m²

Villa te koop in Denia 

Nieuwe luxe halfvrijstaande villa's te koop in Denia, op slechts een klein eindje rijden van de stranden en het stadscentrum van Denia. Deze fantastische luxe halfvrijstaande villa's zijn verdeeld over twee verdiepingen met de woonkamer en keuken beneden en de drie tweepersoonsslaapkamers boven. De woningen zijn uitgerust met dubbele beglazing geleide warme en koude airconditioning en hebben off-road parking en een eigen tuin en terras met toegang tot een gemeenschappelijk zwembad. De open, lichte woonkamer opent naar de geïrrigeerde tuin en terrassen op het zuiden die bieden een comfortabele woonruimte.

Binnen een korte rit van de bruisende Spaanse stad Denia, die veerverbindingen naar Ibiza en de eilanden biedt en op slechts 1 uur rijden van de internationale luchthavens van Alicante of Valencia, is Denia een zeer mooie stad waar u kunt genieten van lekker eten of meer eenvoudige goede tapas, u kunt kilometerslange zandstranden van Las Marinas wandelen of ervoor kiezen om te snorkelen in de rotsachtige baaien van Las Marinas. Denia heeft de variëteit en kwaliteit om te voldoen aan.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand