Villa te koop in Denia / Spanje #50091

€ 553.000
Villa te koop in Denia Wil jij in zo'n huis wonen? Grijp deze geweldige kans om eigenaar te worden van een indrukwekkend project voor een villa te koop in Denia, gelegen op slechts 2,6 km. van de haven van Denia en met een fantastisch uitzicht op de Montgó. Het perceel waar deze woning op gebouwd gaat worden heeft een oppervlakte van 600 m2. en is licht hellend, dit project zal beschikken over een prachtig zwembad op het zuiden en terrassen op het oosten die het hele jaar door voor zon zorgen. Dit zal de perfecte plek zijn om te genieten van het heerlijke klimaat van de Costa Blanca.  Op dit moment zijn de opgravingen begonnen en is de vergunning verleend en wordt de voltooiing binnen 12 maanden verwacht. Er zijn voorbeelden van afgewerkte eigendommen van een zeer vergelijkbaar model gebouwd door dezelfde bouwer die kunnen worden bezocht om een idee te krijgen van de afwerkingen en afmetingen van de villa die voor dit perceel wordt voorgesteld. De nieuwe villa te koop in Denia is verdeeld over één verdieping met de woonkamer, keuken, twee badkamers en drie slaapkamers op de 1e verdieping, straatniveau en een onderbouw kelder met nog een slaapkamer, badkamer en ruimte voor nog een slaapkamer, thuisbioscoop, sportschool of wat je maar wilt! De villa zal uitstekend worden afgewerkt inclusief inbouwkasten en dubbele beglazing. Het enige wat u hoeft te doen is de woning inrichten en het is klaar om van te genieten! Optionele extra's zijn airconditioning via kanalen, vloerverwarming en een garage. Denia is om vele redenen een fantastische plek om het hele jaar door te wonen. Het uitstekende klimaat van de Costa Blanca Noord is voor velen een van de belangrijkste attracties, maar daarnaast zijn er wandelingen in verbazingwekkende nationale parken, een fantastische keuze aan restaurants, een breed scala aan watersporten, golfbanen en vele andere activiteiten om je bezig te houden. maar we zijn ook slechts een klein eindje rijden naar de veel grotere steden Valencia en Alicante met de internationale luchthavens en alle andere attracties die u van grote steden verwacht. Het is echt een fantastische locatie. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50091
Prijs
€ 553.000
Type woning
Villa
Plaats
Denia
Wijk
Montgó (Denia)
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
176m²
Oppervlakte perceel
600m²

Villa te koop in Denia

Wil jij in zo'n huis wonen? Grijp deze geweldige kans om eigenaar te worden van een indrukwekkend project voor een villa te koop in Denia, gelegen op slechts 2,6 km. van de haven van Denia en met een fantastisch uitzicht op de Montgó. Het perceel waar deze woning op gebouwd gaat worden heeft een oppervlakte van 600 m2. en is licht hellend, dit project zal beschikken over een prachtig zwembad op het zuiden en terrassen op het oosten die het hele jaar door voor zon zorgen. Dit zal de perfecte plek zijn om te genieten van het heerlijke klimaat van de Costa Blanca. 

Op dit moment zijn de opgravingen begonnen en is de vergunning verleend en wordt de voltooiing binnen 12 maanden verwacht. Er zijn voorbeelden van afgewerkte eigendommen van een zeer vergelijkbaar model gebouwd door dezelfde bouwer die kunnen worden bezocht om een idee te krijgen van de afwerkingen en afmetingen van de villa die voor dit perceel wordt voorgesteld. De nieuwe villa te koop in Denia is verdeeld over één verdieping met de woonkamer, keuken, twee badkamers en drie slaapkamers op de 1e verdieping, straatniveau en een onderbouw kelder met nog een slaapkamer, badkamer en ruimte voor nog een slaapkamer, thuisbioscoop, sportschool of wat je maar wilt!

De villa zal uitstekend worden afgewerkt inclusief inbouwkasten en dubbele beglazing. Het enige wat u hoeft te doen is de woning inrichten en het is klaar om van te genieten! Optionele extra's zijn airconditioning via kanalen, vloerverwarming en een garage. Denia is om vele redenen een fantastische plek om het hele jaar door te wonen. Het uitstekende klimaat van de Costa Blanca Noord is voor velen een van de belangrijkste attracties, maar daarnaast zijn er wandelingen in verbazingwekkende nationale parken, een fantastische keuze aan restaurants, een breed scala aan watersporten, golfbanen en vele andere activiteiten om je bezig te houden. maar we zijn ook slechts een klein eindje rijden naar de veel grotere steden Valencia en Alicante met de internationale luchthavens en alle andere attracties die u van grote steden verwacht. Het is echt een fantastische locatie.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Garage
  • Inbouwkasten
  • Intercom
  • Kelder
  • Onderbouw
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming