Villa te koop in Denia / Spanje #49892

€ 389.000
Vrijstaande villa's te koop in Denia op een centrale locatieDiverse villa's te koop op een centrale locatie in Denia. Er zijn 3 grote supermarkten op loopafstand, in 5 autominuten bereikt u een van de stranden van Denia en de haven van Balearia. Het oude centrum van Denia met het kasteel als herkenningspunt ligt op 20 minuten loopafstand. De villa's maken deel uit van een complex waar ook een appartementengebouw is. Dit complex is gebouwd in Spaanse stijl en ligt in een prachtige groene omgeving. Het complex beschikt over meerdere zwembaden en een prachtige mediterrane tuin.De verschillende villa's die te koop staan in Denia hebben een identiek uiterlijk, maar zijn toch verschillend. Allen bestaan uit een ruime woon-eetkamer, aparte keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een berging met wasmachine aansluiting. Verdeeld over 2 verdiepingen en verbonden door een interne trap. De villa's hebben een eigen terras en een mooie tuin. Kenmerken: dubbele beglazing, energiecertificaat, voorbereid voor glasvezel en warmwatervoorziening via boiler met zonnepaneel. Deze villa's zijn uitermate geschikt voor wie op zoek is naar een betaalbare woning in een populaire badplaats met alle voorzieningen binnen handbereik. Ook een geweldige optie voor vakantieverhuur. Als u geïnteresseerd bent geraakt in dit unieke project, neem dan contact met ons op en laat u informeren door een van onze makelaars.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49892
Prijs
€ 389.000
Type woning
Villa
Plaats
Denia
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
138m²

Vrijstaande villa's te koop in Denia op een centrale locatie

Diverse villa's te koop op een centrale locatie in Denia. Er zijn 3 grote supermarkten op loopafstand, in 5 autominuten bereikt u een van de stranden van Denia en de haven van Balearia. Het oude centrum van Denia met het kasteel als herkenningspunt ligt op 20 minuten loopafstand. De villa's maken deel uit van een complex waar ook een appartementengebouw is. Dit complex is gebouwd in Spaanse stijl en ligt in een prachtige groene omgeving. Het complex beschikt over meerdere zwembaden en een prachtige mediterrane tuin.

De verschillende villa's die te koop staan in Denia hebben een identiek uiterlijk, maar zijn toch verschillend. Allen bestaan uit een ruime woon-eetkamer, aparte keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een berging met wasmachine aansluiting. Verdeeld over 2 verdiepingen en verbonden door een interne trap. De villa's hebben een eigen terras en een mooie tuin. Kenmerken: dubbele beglazing, energiecertificaat, voorbereid voor glasvezel en warmwatervoorziening via boiler met zonnepaneel. 

Deze villa's zijn uitermate geschikt voor wie op zoek is naar een betaalbare woning in een populaire badplaats met alle voorzieningen binnen handbereik. Ook een geweldige optie voor vakantieverhuur. Als u geïnteresseerd bent geraakt in dit unieke project, neem dan contact met ons op en laat u informeren door een van onze makelaars.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Solar boiler
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gerenoveerd