Villa te koop in Denia / Spanje #48849

€ 395.000 € 425.000
Villa te koop in Denia  Gelegen op een project in Denia is deze recent opgeleverde villa klaar om in te trekken. De voordeur opent naar een lichte woon/eetkamer met uitzicht op de tuin door middel van grote schuifdeuren. De keuken draagt bij aan het gebied om naar open ruimte te leunen voor entertainment. Aan de achterzijde van de begane grond is een slaapkamer en doucheruimte en ook de externe maar overdekte bijkeuken. De trap leidt naar nog twee grote slaapkamers, beide met een eigen inloopdouche. Er is een terras met een trap die leidt naar de daktuin met een fantastisch uitzicht op de Montgó en Denia. Er is meer dan genoeg ruimte voor een tafel en stoelen, samen met een barbecue enz. Om buiten te entertainen. Er is ook de onderhoudsruimte voor het geleide verwarmingssysteem en de wateropslag. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's in deze gated community en de villa ligt het dichtst bij de ingang van het grote zwembad dat is afgesloten voor toegang door kinderen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48849
Prijs
€ 395.000
Type woning
Villa
Plaats
Denia
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
180m²
Oppervlakte perceel
157m²

Villa te koop in Denia 

Gelegen op een project in Denia is deze recent opgeleverde villa klaar om in te trekken. De voordeur opent naar een lichte woon/eetkamer met uitzicht op de tuin door middel van grote schuifdeuren. De keuken draagt bij aan het gebied om naar open ruimte te leunen voor entertainment. Aan de achterzijde van de begane grond is een slaapkamer en doucheruimte en ook de externe maar overdekte bijkeuken. De trap leidt naar nog twee grote slaapkamers, beide met een eigen inloopdouche.

Er is een terras met een trap die leidt naar de daktuin met een fantastisch uitzicht op de Montgó en Denia. Er is meer dan genoeg ruimte voor een tafel en stoelen, samen met een barbecue enz. Om buiten te entertainen. Er is ook de onderhoudsruimte voor het geleide verwarmingssysteem en de wateropslag. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's in deze gated community en de villa ligt het dichtst bij de ingang van het grote zwembad dat is afgesloten voor toegang door kinderen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bergzicht
  • Bijkeuken
  • Dichtbij voorzieningen
  • Omheind terrein
  • Parkeerplaatsen
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand