Villa te koop in Denia / Spanje #47073

€ 349.000 € 385.000
Dit geweldige huis in het hart van Denia heeft alles om je te verleiden Het biedt vele mogelijkheden aangezien het is opgedeeld in 2 appartementen van 105 m2 en 92 m2. Ruimte met in totaal 6 slaapkamers, 3 badkamers en 2 keukens. Het heeft karakter met zijn mooie houten deuren, zijn tegels en zijn terras met glazen deuren. Als we door de prachtige houten deur binnenkomen, komen we in een brede gang met zijn typisch Spaanse tegels op de muren die aan uw rechterkant een eerste kamer verdeelt, aan uw linkerhand een tweede kamer en aan de voorkant, de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een derde slaapkamer, de keuken en een prachtig gesloten terras met 2 grote ijzeren deuren geglazuurd en gewelfd met bakstenen die het een spectaculair karakter geven.  Vanaf dit terras heeft u via een prachtige houten deur ook toegang tot de tuin en keuken. Vanuit de keuken bereik je een grote wasruimte en dan vind je de eerste badkamer. Vanuit de tuin heeft u toegang tot een tweede badkamer. Er is ook een waterput en een berging. De tuin is groot genoeg voor een zwembad, boomgaard of zomerkeuken. Het is mogelijk om 2 of 3 auto's op het terrein te parkeren en er is ook 25 m2 aan de buitenkant van het portaal dat deel uitmaakt van het huis waar u 1 of 2 auto's kunt parkeren. Het appartement erboven heeft een eigen ingang. Vanaf de toegangsdeur komen we direct in de woonkamer die het centrum van deze verdieping is. Links van de woonkamer heeft u toegang tot twee slaapkamers en een badkamer. Aan de rechterkant vindt u de derde slaapkamer en een grote keuken van waaruit u toegang heeft tot een groot terras met uitzicht op de tuin van het huis. Op zoek naar rust en vrede in het centrum van Denia met alle voorzieningen op loopafstand? Aarzel dan niet om dit huis te bezoeken.  De woning is zeer goed gelegen op 700 m van de haven en 2 km van het strand, alle voorzieningen voor het dagelijks leven zijn op loopafstand in dezelfde buurt (supermarkten, banken, bars en restaurants, scholen, enz .). Slechts 9 km van de golfbaan in La Sella. De snelweg A-7 / E-15 ligt op 11 km afstand en de luchthavens van Valencia en Alicante liggen op 100 km afstand. Stevige kwaliteitsconstructie, aluminium en houten ramen eenvoudig beglaasd, handmatige zonwering, houten binnendeuren, houten buitendeuren, tegelvloer, warme/koude airconditioning in de 2 woonkamers, 2 ingerichte keukens, enz. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over deze woning. Wilt u een afspraak maken om de woning te bezichtigen, bel ons dan gerust. Daarnaast helpen wij u graag met de Spaanse bankformaliteiten. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47073
Prijs
€ 349.000
Type woning
Villa
Plaats
Denia
Provincie
Alicante
Slaapkamers
6
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
197m²
Oppervlakte perceel
250m²

Dit geweldige huis in het hart van Denia heeft alles om je te verleiden

Het biedt vele mogelijkheden aangezien het is opgedeeld in 2 appartementen van 105 m2 en 92 m2. Ruimte met in totaal 6 slaapkamers, 3 badkamers en 2 keukens. Het heeft karakter met zijn mooie houten deuren, zijn tegels en zijn terras met glazen deuren. Als we door de prachtige houten deur binnenkomen, komen we in een brede gang met zijn typisch Spaanse tegels op de muren die aan uw rechterkant een eerste kamer verdeelt, aan uw linkerhand een tweede kamer en aan de voorkant, de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een derde slaapkamer, de keuken en een prachtig gesloten terras met 2 grote ijzeren deuren geglazuurd en gewelfd met bakstenen die het een spectaculair karakter geven. 

Vanaf dit terras heeft u via een prachtige houten deur ook toegang tot de tuin en keuken. Vanuit de keuken bereik je een grote wasruimte en dan vind je de eerste badkamer. Vanuit de tuin heeft u toegang tot een tweede badkamer. Er is ook een waterput en een berging. De tuin is groot genoeg voor een zwembad, boomgaard of zomerkeuken. Het is mogelijk om 2 of 3 auto's op het terrein te parkeren en er is ook 25 m2 aan de buitenkant van het portaal dat deel uitmaakt van het huis waar u 1 of 2 auto's kunt parkeren. Het appartement erboven heeft een eigen ingang. Vanaf de toegangsdeur komen we direct in de woonkamer die het centrum van deze verdieping is. Links van de woonkamer heeft u toegang tot twee slaapkamers en een badkamer. Aan de rechterkant vindt u de derde slaapkamer en een grote keuken van waaruit u toegang heeft tot een groot terras met uitzicht op de tuin van het huis. Op zoek naar rust en vrede in het centrum van Denia met alle voorzieningen op loopafstand? Aarzel dan niet om dit huis te bezoeken. 

De woning is zeer goed gelegen op 700 m van de haven en 2 km van het strand, alle voorzieningen voor het dagelijks leven zijn op loopafstand in dezelfde buurt (supermarkten, banken, bars en restaurants, scholen, enz .). Slechts 9 km van de golfbaan in La Sella. De snelweg A-7 / E-15 ligt op 11 km afstand en de luchthavens van Valencia en Alicante liggen op 100 km afstand. Stevige kwaliteitsconstructie, aluminium en houten ramen eenvoudig beglaasd, handmatige zonwering, houten binnendeuren, houten buitendeuren, tegelvloer, warme/koude airconditioning in de 2 woonkamers, 2 ingerichte keukens, enz. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over deze woning. Wilt u een afspraak maken om de woning te bezichtigen, bel ons dan gerust. Daarnaast helpen wij u graag met de Spaanse bankformaliteiten.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Carport
  • Dichtbij voorzieningen
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gemeubileerd
  • Waskamer
  • Waterput