Villa te koop in Denia / Spanje #47066

€ 850.000
Uitzonderlijke villa met fantastisch uitzicht op zee naast de Montgó U betreedt het hoogste niveau van dit prachtige pand via de ruime hal met gewelfd plafond. Het adembenemende 180° uitzicht over de zee openbaart zich onmiddellijk. Dit niveau heeft twee slaapkamers, beide met kleedkamers, 2 ruime badkamers, woonkamer, winterkeuken en toilet, evenals een ruim terras. Op het niveau van het zwembad zijn er nog twee aparte appartementen met badkamer (een met een eigen ingang), de zomerkeuken (barbecue) met overdekte zitplaatsen, sauna en het grote verwarmde zwembad van 50 m² ingebed in een ruim terras. Het warmte-geïsoleerde zwembad met verborgen afdekzeil is versierd met een betoverend mozaïek op de vloer.  Alle terrassen zijn bedekt met kostbare Spaanse tegels, de entree en de oprit zijn betegeld met natuursteen, wat het huis zijn onmiskenbare Spaanse stijl geeft. Om de nobele uitstraling van het pand te behouden, zijn ook alle keermuren gemaakt van natuursteen. In de ruime garage is plaats voor twee auto's. U betreedt de woning via een representatieve oprit met elektrische poort in Spaanse stijl. Door de praktische opdeling van het zwembadniveau in twee zelfstandige appartementen is een gevarieerd gebruik van de villa mogelijk, bijvoorbeeld een deelhuur of het gebruik van een appartement als conciërgewoning. De ligging van de woning vanaf de straatzijde, die niet te zien is, is zeker het vermelden waard. De villa is aan deze zijde omgeven door een 2,50m hoge muur en is alleen via de poorten te betreden.  Dit garandeert een hoog niveau van privacy en veiligheid. Het gebouw in aanbouw is buiten volledig afgewerkt, inclusief volledige thermische isolatie, gevel, ramen, rolluiken, terrassen, poorten, oprit, zwembad en buitenvoorzieningen. De nieuwe koper kan de binnenafwerking naar eigen wens uitvoeren. Alle plattegronden zijn nog vrij vormbaar, de beschikbare plattegronden dienen slechts als suggestie. Het prachtige uitzicht, de voortreffelijke ligging en de vele details komen tijdens een bezoek beter tot hun recht. Maak gerust een afspraak! Virtuele rondleiding https://www.idealista.com/pro/... van de mooiste en meest gewilde woonwijken van Denia. Marquesa VI kenmerkt zich door het fantastische panoramische uitzicht en de garantie van winterzon.  In deze woonwijk staan grotere en rustige villa's. Denia ligt op slechts een paar kilometer afstand en biedt alle gemakken van het dagelijks leven. Stevige constructie, dubbele beglazing PVC ramen, volledige thermische isolatie, 5x10meter zwembad warmte geïsoleerd, dubbele garage, barbecue, overdekte zitgelegenheid en nog veel meer. We zijn blij om u bijstaan met de financiering via een Spaanse bank. Bent u geïnteresseerd in meer informatie of wilt u de woning bezichtigen, neem dan gerust contact met ons op. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47066
Prijs
€ 850.000
Type woning
Villa
Plaats
Denia
Provincie
Alicante
Slaapkamers
6
Badkamers
6
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
336m²
Oppervlakte perceel
1343m²

Uitzonderlijke villa met fantastisch uitzicht op zee naast de Montgó

U betreedt het hoogste niveau van dit prachtige pand via de ruime hal met gewelfd plafond. Het adembenemende 180° uitzicht over de zee openbaart zich onmiddellijk. Dit niveau heeft twee slaapkamers, beide met kleedkamers, 2 ruime badkamers, woonkamer, winterkeuken en toilet, evenals een ruim terras. Op het niveau van het zwembad zijn er nog twee aparte appartementen met badkamer (een met een eigen ingang), de zomerkeuken (barbecue) met overdekte zitplaatsen, sauna en het grote verwarmde zwembad van 50 m² ingebed in een ruim terras. Het warmte-geïsoleerde zwembad met verborgen afdekzeil is versierd met een betoverend mozaïek op de vloer. 

Alle terrassen zijn bedekt met kostbare Spaanse tegels, de entree en de oprit zijn betegeld met natuursteen, wat het huis zijn onmiskenbare Spaanse stijl geeft. Om de nobele uitstraling van het pand te behouden, zijn ook alle keermuren gemaakt van natuursteen. In de ruime garage is plaats voor twee auto's. U betreedt de woning via een representatieve oprit met elektrische poort in Spaanse stijl. Door de praktische opdeling van het zwembadniveau in twee zelfstandige appartementen is een gevarieerd gebruik van de villa mogelijk, bijvoorbeeld een deelhuur of het gebruik van een appartement als conciërgewoning. De ligging van de woning vanaf de straatzijde, die niet te zien is, is zeker het vermelden waard. De villa is aan deze zijde omgeven door een 2,50m hoge muur en is alleen via de poorten te betreden. 

Dit garandeert een hoog niveau van privacy en veiligheid. Het gebouw in aanbouw is buiten volledig afgewerkt, inclusief volledige thermische isolatie, gevel, ramen, rolluiken, terrassen, poorten, oprit, zwembad en buitenvoorzieningen. De nieuwe koper kan de binnenafwerking naar eigen wens uitvoeren. Alle plattegronden zijn nog vrij vormbaar, de beschikbare plattegronden dienen slechts als suggestie. Het prachtige uitzicht, de voortreffelijke ligging en de vele details komen tijdens een bezoek beter tot hun recht. Maak gerust een afspraak! Virtuele rondleiding https://www.idealista.com/pro/... van de mooiste en meest gewilde woonwijken van Denia. Marquesa VI kenmerkt zich door het fantastische panoramische uitzicht en de garantie van winterzon. 

In deze woonwijk staan grotere en rustige villa's. Denia ligt op slechts een paar kilometer afstand en biedt alle gemakken van het dagelijks leven. Stevige constructie, dubbele beglazing PVC ramen, volledige thermische isolatie, 5x10meter zwembad warmte geïsoleerd, dubbele garage, barbecue, overdekte zitgelegenheid en nog veel meer. We zijn blij om u bijstaan met de financiering via een Spaanse bank. Bent u geïnteresseerd in meer informatie of wilt u de woning bezichtigen, neem dan gerust contact met ons op.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Afgesloten complex
  • BBQ
  • Buiten Keuken
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Elektrische poort
  • In aanbouw
  • Kleedkamer
  • Omheind terrein
  • Openhaard
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Sauna
  • Terras
  • Verwarmd zwembad
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht