Villa te koop in Denia / Spanje #47057

€ 895.000
Villa te koop in Denia In deze woning kunt u tegelijkertijd wonen en werken, een goede kans voor personen die graag een goede investering doen. Op de begane grond heeft het restaurant een grote eetkamer met plaats voor 52 personen, een zonnige wintertuin voor 25 personen en een groot terras voor de gasten, een deel is overdekt en het andere deel is overdekt met winkels. Buiten vindt u ook een zwembad van 6x9m met een gedeelte voor kleine kinderen, een douche en een toilet. Verder de tennisbaan en een BBQ in de overdekte ruimte. Voor kinderen is het mogelijk om verjaardagsfeestjes te organiseren want er is een enorme speeltuin. Beide toiletten voor de gasten zijn nieuw (een voor gehandicapten).  Grote keuken met 2 extra opslagruimtes voelt als een paradijs voor elke kok. Er zijn ook voldoende parkeerplaatsen, net voor het restaurant zijn er 3, naast nog een en naast de tennisbaan nog 6, waarvan 2 overdekt. In het souterrain met eigen terras is er een modern 2 kamer appartement, met ingerichte keuken, badkamer, dat verhuurd kan worden aan collega's of gasten. Boven in het huis is er een 4 slaapkamer appartement met 2 badkamers en een moderne ingerichte keuken, er is ook een dakterras met een prachtig uitzicht rondom. Het appartement is bijna volledig uitgerust en ingericht voor senioren. En met deze woning heb je een versterkte cellulaire antenne op het dak voor een veilig jaarinkomen van 7.000 €, wat dus je vaste kosten met 583 € per maand vermindert en de start gemakkelijker maakt.  Huis met veel potentieel, mede dankzij de begane grond en het winterzonnige pand. We kunnen ook bij het gemeentehuis informeren of er nog een mogelijkheid is om het pand uit te breiden. Dit pand ligt dicht bij de stad en dicht bij het kustgebied Las Rotas, op slechts 2 km afstand van de stad en de zee. Supermarkten zijn slechts enkele autominuten verwijderd. Massieve constructie, isolerende beglazing van aluminium op de begane grond en PVC in het bovenste gedeelte. Gedeeltelijke rolluiken en muggenbescherming, tegelvloer, centrale verwarming op gas in de logeerkamer en elektrische centrale verwarming in de appartementen, 4 airconditioners, 2 ingerichte keukens, 3 badkamers, ingebouwde kasten, privé zwembad 6x9 meter, BBQ, SAT-TV, onderhoudsvriendelijke tuin, parkeerplaatsen, garage en enkele bergingen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47057
Prijs
€ 895.000
Type woning
Villa
Plaats
Denia
Provincie
Alicante
Slaapkamers
6
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
400m²
Oppervlakte perceel
2392m²

Villa te koop in Denia

In deze woning kunt u tegelijkertijd wonen en werken, een goede kans voor personen die graag een goede investering doen. Op de begane grond heeft het restaurant een grote eetkamer met plaats voor 52 personen, een zonnige wintertuin voor 25 personen en een groot terras voor de gasten, een deel is overdekt en het andere deel is overdekt met winkels. Buiten vindt u ook een zwembad van 6x9m met een gedeelte voor kleine kinderen, een douche en een toilet. Verder de tennisbaan en een BBQ in de overdekte ruimte. Voor kinderen is het mogelijk om verjaardagsfeestjes te organiseren want er is een enorme speeltuin. Beide toiletten voor de gasten zijn nieuw (een voor gehandicapten). 

Grote keuken met 2 extra opslagruimtes voelt als een paradijs voor elke kok. Er zijn ook voldoende parkeerplaatsen, net voor het restaurant zijn er 3, naast nog een en naast de tennisbaan nog 6, waarvan 2 overdekt. In het souterrain met eigen terras is er een modern 2 kamer appartement, met ingerichte keuken, badkamer, dat verhuurd kan worden aan collega's of gasten. Boven in het huis is er een 4 slaapkamer appartement met 2 badkamers en een moderne ingerichte keuken, er is ook een dakterras met een prachtig uitzicht rondom. Het appartement is bijna volledig uitgerust en ingericht voor senioren. En met deze woning heb je een versterkte cellulaire antenne op het dak voor een veilig jaarinkomen van 7.000 €, wat dus je vaste kosten met 583 € per maand vermindert en de start gemakkelijker maakt. 

Huis met veel potentieel, mede dankzij de begane grond en het winterzonnige pand. We kunnen ook bij het gemeentehuis informeren of er nog een mogelijkheid is om het pand uit te breiden. Dit pand ligt dicht bij de stad en dicht bij het kustgebied Las Rotas, op slechts 2 km afstand van de stad en de zee. Supermarkten zijn slechts enkele autominuten verwijderd. Massieve constructie, isolerende beglazing van aluminium op de begane grond en PVC in het bovenste gedeelte. Gedeeltelijke rolluiken en muggenbescherming, tegelvloer, centrale verwarming op gas in de logeerkamer en elektrische centrale verwarming in de appartementen, 4 airconditioners, 2 ingerichte keukens, 3 badkamers, ingebouwde kasten, privé zwembad 6x9 meter, BBQ, SAT-TV, onderhoudsvriendelijke tuin, parkeerplaatsen, garage en enkele bergingen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Balkon
  • BBQ
  • Centrale verwarming
  • Dakterras
  • Dichtbij voorzieningen
  • Garage
  • Inbouwkasten
  • Lift
  • Loopafstand naar zee
  • Onderbouw
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Tennisbaan
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand