Tussenwoning te koop in Denia / Spanje #50806

€ 180.000
Villa te koop in Denia De woning is in goede bouwkundige staat. Deze woning heeft een woonoppervlakte van ca. 94m², verdeeld over twee verdiepingen en biedt veel potentieel. Op de benedenverdieping is er een grote keuken met eethoek, badkamer met douche, woonkamer met open haard en uitgang naar een groot terras. Een interne trap leidt naar de bovenverdieping. Hier zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 met uitgang naar een balkon. Vanaf hier heb je ook zeezicht. De grote familiebadkamer maakt het totaalpakket compleet. Er is een parkeerplaats direct bij het huis. Het kilometerslange zandstrand ligt op slechts een steenworp afstand.  Het huis heeft wat schoonheidswerk en renovatie nodig, wat zeker de moeite waard zou zijn. Ook bij uitstek geschikt als huurwoning. De ligging is gewoonweg super. Slechts 20 meter van het lange zandstrand. De tussenwoning is gelegen in een woonstraat. Winkelmogelijkheden, restaurants en de bushalte naar Denia zijn op loopafstand. De ideale plek om van het leven te genieten. Het duurt ongeveer 20 minuten om met de auto naar Denia te komen. De luchthavens van Alicante en Valencia liggen op ongeveer 1 uur rijden met de auto. De woning beschikt over de volgende kenmerken: Openhaard, inbouwkeuken, terras, balkon, parkeerplaats voor het huis, zeezicht en inbouwkasten. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50806
Prijs
€ 180.000
Type woning
Tussenwoning
Plaats
Denia
Wijk
Las Marinas
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
90m²

Villa te koop in Denia

De woning is in goede bouwkundige staat. Deze woning heeft een woonoppervlakte van ca. 94m², verdeeld over twee verdiepingen en biedt veel potentieel. Op de benedenverdieping is er een grote keuken met eethoek, badkamer met douche, woonkamer met open haard en uitgang naar een groot terras. Een interne trap leidt naar de bovenverdieping. Hier zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 met uitgang naar een balkon. Vanaf hier heb je ook zeezicht. De grote familiebadkamer maakt het totaalpakket compleet. Er is een parkeerplaats direct bij het huis. Het kilometerslange zandstrand ligt op slechts een steenworp afstand. 

Het huis heeft wat schoonheidswerk en renovatie nodig, wat zeker de moeite waard zou zijn. Ook bij uitstek geschikt als huurwoning. De ligging is gewoonweg super. Slechts 20 meter van het lange zandstrand. De tussenwoning is gelegen in een woonstraat. Winkelmogelijkheden, restaurants en de bushalte naar Denia zijn op loopafstand. De ideale plek om van het leven te genieten. Het duurt ongeveer 20 minuten om met de auto naar Denia te komen. De luchthavens van Alicante en Valencia liggen op ongeveer 1 uur rijden met de auto. De woning beschikt over de volgende kenmerken: Openhaard, inbouwkeuken, terras, balkon, parkeerplaats voor het huis, zeezicht en inbouwkasten.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Balkon
  • Dichtbij voorzieningen
  • Inbouwkasten
  • Openhaard
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht