Tussenwoning te koop in Denia / Spanje #48516

€ 349.000
Een authentieke schat in Andalusische stijl in het hart van Denia te koop Dit grote lichte huis is klaar om in te trekken omdat het zeer goed bewaard is gebleven. Het is gelegen in het centrum van Denia, maar met een ongelooflijke rust. Dicht bij alle voorzieningen in de buurt, in 5 minuten lopen bent u in supermarkten, postkantoor, boekwinkels, de straat Marques de Campo, de haven, het strand. Het is een echt juweeltje! Het heeft toegang vanuit twee straten, het heeft parkeergelegenheid voor meerdere auto's als u dat wilt, twee voertuigen kunnen comfortabel passen. Hier op de binnenplaats hebben we een gastentoilet en een berging. Bij het betreden van het pand op de begane grond vinden we een glazen terras met een prachtige keramische tegels in Andalusische stijl en met uitzicht op de binnenplaats. Als we verder gaan, zien we een woon-eetkamer, een keuken, drie eenpersoonskamers en een badkamer.  We bereiken de eerste verdieping via een trap die de ingang aan de straat heeft. Het kan worden beschouwd als twee onafhankelijke huizen, eenmaal hier vinden we de woon-eetkamer, een terras, een slaapkamer met tweepersoonsbed en twee eenpersoonskamers, een badkamer en een keuken. Deze woning is vooral geschikt voor een groot gezin of familieleden die dicht bij elkaar willen zijn, omdat er voldoende ruimte over is. Hoewel het veel opties heeft en voor iedereen nuttig kan zijn, is het beter om het te zien, zodat je je eigen conclusies kunt trekken. Geef het een kans want het biedt veel mogelijkheden. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48516
Prijs
€ 349.000
Type woning
Tussenwoning
Plaats
Denia
Provincie
Alicante
Slaapkamers
6
Badkamers
3
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
109m²
Oppervlakte perceel
497m²

Een authentieke schat in Andalusische stijl in het hart van Denia te koop

Dit grote lichte huis is klaar om in te trekken omdat het zeer goed bewaard is gebleven. Het is gelegen in het centrum van Denia, maar met een ongelooflijke rust. Dicht bij alle voorzieningen in de buurt, in 5 minuten lopen bent u in supermarkten, postkantoor, boekwinkels, de straat Marques de Campo, de haven, het strand. Het is een echt juweeltje! Het heeft toegang vanuit twee straten, het heeft parkeergelegenheid voor meerdere auto's als u dat wilt, twee voertuigen kunnen comfortabel passen. Hier op de binnenplaats hebben we een gastentoilet en een berging. Bij het betreden van het pand op de begane grond vinden we een glazen terras met een prachtige keramische tegels in Andalusische stijl en met uitzicht op de binnenplaats. Als we verder gaan, zien we een woon-eetkamer, een keuken, drie eenpersoonskamers en een badkamer. 

We bereiken de eerste verdieping via een trap die de ingang aan de straat heeft. Het kan worden beschouwd als twee onafhankelijke huizen, eenmaal hier vinden we de woon-eetkamer, een terras, een slaapkamer met tweepersoonsbed en twee eenpersoonskamers, een badkamer en een keuken. Deze woning is vooral geschikt voor een groot gezin of familieleden die dicht bij elkaar willen zijn, omdat er voldoende ruimte over is. Hoewel het veel opties heeft en voor iedereen nuttig kan zijn, is het beter om het te zien, zodat je je eigen conclusies kunt trekken. Geef het een kans want het biedt veel mogelijkheden.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Binnenplaats
  • Dichtbij voorzieningen
  • Electriciteit
  • Gastentoilet
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Patio
  • Satelliet TV
  • Solarium
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand