Finca te koop in Denia / Spanje #49958

€ 2.495.000
Finca te koop in Denia Dit vakkundig uitgeruste hippische landgoed ligt dicht bij zowel de steden Denia als Jávea en op slechts 15 minuten van de installaties van wereldklasse van het Oliva Nova Equestrian Centre waar de MET wordt gehouden. De installaties bestaan uit een 60m x 20m Ebb & Flow dressuurpiste (met een Martin Collins vezeloppervlak), plus 5 rustpaddocks en 4 graspaddocks. Er zijn 5 grote houten boxen en 2 hele grote boxen met aparte toegang voor elk paard om toegang te krijgen tot zijn eigen paddock en zadelkamer. Er is ook een overdekte manege en vele mooie routes ter plaatse om te paard te verkennen. Er is ook een trimsalon tussen de stallen. De accommodatie van de eigenaar is een prachtige volledig gerenoveerde Finca verdeeld over één niveau. we hebben toegang tot het huis vanaf een terracotta terras, dat leidt naar een grote hal. Hier hebben we toegang tot de woon-/eetkamer met twee afzonderlijke ruimtes, er is ook een toilet, de hoofdslaapkamer en een tweede zitkamer die leidt naar een indrukwekkende glazen designkeuken met Gaggenau-apparatuur. Er zijn 2 tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamers, samen met de hoofdslaapkamer met kleedkamer, badkamer met ligbad met vrij uitzicht. Extern vinden we een barbecueplaats dicht bij het zwembad en de wasruimte, evenals een bijgebouw met een mezzanine slaapkamer, een badkamer en een woonkamer. Er is nog een apart gastenverblijf met twee slaapkamers met eigen badkamers, een kantoor en keuken, ideaal voor gasten of personeel voor het landgoed. Het pand is volledig ingericht door de bekende ontwerper Pepe Cabrera en beschikt over een eigen helihaven en hangar. Dit unieke landgoed is de perfecte optie voor de enthousiaste ruiter en biedt eersteklas faciliteiten in een serene landelijke omgeving en toch dicht bij een selectie van steden, het hoofdwegennet en Oliva Nova Equestrian Centre.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49958
Prijs
€ 2.495.000
Type woning
Finca
Plaats
Denia
Provincie
Alicante
Slaapkamers
6
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
350m²
Oppervlakte perceel
23000m²

Finca te koop in Denia 

Dit vakkundig uitgeruste hippische landgoed ligt dicht bij zowel de steden Denia als Jávea en op slechts 15 minuten van de installaties van wereldklasse van het Oliva Nova Equestrian Centre waar de MET wordt gehouden. De installaties bestaan uit een 60m x 20m Ebb & Flow dressuurpiste (met een Martin Collins vezeloppervlak), plus 5 rustpaddocks en 4 graspaddocks. Er zijn 5 grote houten boxen en 2 hele grote boxen met aparte toegang voor elk paard om toegang te krijgen tot zijn eigen paddock en zadelkamer. 

Er is ook een overdekte manege en vele mooie routes ter plaatse om te paard te verkennen. Er is ook een trimsalon tussen de stallen. De accommodatie van de eigenaar is een prachtige volledig gerenoveerde Finca verdeeld over één niveau. we hebben toegang tot het huis vanaf een terracotta terras, dat leidt naar een grote hal. Hier hebben we toegang tot de woon-/eetkamer met twee afzonderlijke ruimtes, er is ook een toilet, de hoofdslaapkamer en een tweede zitkamer die leidt naar een indrukwekkende glazen designkeuken met Gaggenau-apparatuur. Er zijn 2 tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamers, samen met de hoofdslaapkamer met kleedkamer, badkamer met ligbad met vrij uitzicht. Extern vinden we een barbecueplaats dicht bij het zwembad en de wasruimte, evenals een bijgebouw met een mezzanine slaapkamer, een badkamer en een woonkamer. 

Er is nog een apart gastenverblijf met twee slaapkamers met eigen badkamers, een kantoor en keuken, ideaal voor gasten of personeel voor het landgoed. Het pand is volledig ingericht door de bekende ontwerper Pepe Cabrera en beschikt over een eigen helihaven en hangar. Dit unieke landgoed is de perfecte optie voor de enthousiaste ruiter en biedt eersteklas faciliteiten in een serene landelijke omgeving en toch dicht bij een selectie van steden, het hoofdwegennet en Oliva Nova Equestrian Centre.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Apart gastenverblijf
  • BBQ
  • Dichtbij voorzieningen
  • Kantoor
  • Kleedkamer
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Waskamer