Bungalow te koop in Denia / Spanje #50090

€ 431.000
Bungalow te koop in Denia Deze prachtige nieuwe halfvrijstaande villa's te koop in Denia hebben een geweldig uitzicht op de Montgó en zijn erg mooi. Gelegen binnen handbereik van het historische centrum van Denia, met alle uitstekende restaurants, winkels en op zeer korte afstand van de prachtige zandstranden, bieden deze nieuwe halfvrijstaande villa's te koop in Denia een ideaal huis. Het complex beschikt over een gemeenschappelijk zwembad en tuinen. Elke individuele villa heeft off-road parking voor 2 auto's en een eigen tuin.  De nieuwe halfvrijstaande villa's te koop in Denia hebben alle leefruimte op de begane grond. De open woonkamer, keuken en eetkamer openen via grote openslaande deuren naar de buitentuin. Er is ook een wasruimte en badkamer op de verdieping. Grote ramen laten veel licht binnen en geven een gevoel van ruimte en rust. Boven zijn twee tweepersoonsslaapkamers, beide met en suite badkamers en een geweldig uitzicht. Toegang tot het dak is via de trap en die opent naar een prachtige ruimte met een fantastisch uitzicht op de Montgó. Elke woning zal worden afgewerkt met pre-installatie van airconditioning, aluminium dubbele beglazing en tal van andere speciale functies.  De stad Denia is de afgelopen jaren om verschillende redenen beroemd geworden. Veel mensen bezoeken de stad voor de keuken en is door UNESCO uitgeroepen tot de "Creatieve Stad van de Gastronomie". Met meer dan 300 restaurants om te bezoeken om het lokale eten te proberen, variërend van de verbazingwekkende rode garnalen, zee-egels, paella-gerechten en de internationale keuken. Een andere reden voor mensen om massaal naar Denia te komen, zijn de ongerepte stranden met kilometerslange zandstranden.  Zich uitstrekkend zover het oog reikt of de rotsachtige baaien van Les Rotes om te snorkelen. Een van de dominante kenmerken van Denia is natuurlijk de Montgó-berg, die een aantal spectaculaire wandelingen biedt met een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de kustlijn. Hoe dan ook, u zult er geen spijt van krijgen om het gebied te bezoeken en u zult langer willen blijven. Het is een geweldige plek om te zijn. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50090
Prijs
€ 431.000
Type woning
Bungalow
Plaats
Denia
Wijk
Tossal Gros
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
162m²
Oppervlakte perceel
154m²

Bungalow te koop in Denia

Deze prachtige nieuwe halfvrijstaande villa's te koop in Denia hebben een geweldig uitzicht op de Montgó en zijn erg mooi. Gelegen binnen handbereik van het historische centrum van Denia, met alle uitstekende restaurants, winkels en op zeer korte afstand van de prachtige zandstranden, bieden deze nieuwe halfvrijstaande villa's te koop in Denia een ideaal huis. Het complex beschikt over een gemeenschappelijk zwembad en tuinen. Elke individuele villa heeft off-road parking voor 2 auto's en een eigen tuin. 

De nieuwe halfvrijstaande villa's te koop in Denia hebben alle leefruimte op de begane grond. De open woonkamer, keuken en eetkamer openen via grote openslaande deuren naar de buitentuin. Er is ook een wasruimte en badkamer op de verdieping. Grote ramen laten veel licht binnen en geven een gevoel van ruimte en rust. Boven zijn twee tweepersoonsslaapkamers, beide met en suite badkamers en een geweldig uitzicht. Toegang tot het dak is via de trap en die opent naar een prachtige ruimte met een fantastisch uitzicht op de Montgó. Elke woning zal worden afgewerkt met pre-installatie van airconditioning, aluminium dubbele beglazing en tal van andere speciale functies. 

De stad Denia is de afgelopen jaren om verschillende redenen beroemd geworden. Veel mensen bezoeken de stad voor de keuken en is door UNESCO uitgeroepen tot de "Creatieve Stad van de Gastronomie". Met meer dan 300 restaurants om te bezoeken om het lokale eten te proberen, variërend van de verbazingwekkende rode garnalen, zee-egels, paella-gerechten en de internationale keuken. Een andere reden voor mensen om massaal naar Denia te komen, zijn de ongerepte stranden met kilometerslange zandstranden. 

Zich uitstrekkend zover het oog reikt of de rotsachtige baaien van Les Rotes om te snorkelen. Een van de dominante kenmerken van Denia is natuurlijk de Montgó-berg, die een aantal spectaculaire wandelingen biedt met een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de kustlijn. Hoe dan ook, u zult er geen spijt van krijgen om het gebied te bezoeken en u zult langer willen blijven. Het is een geweldige plek om te zijn.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Solarium
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Waskamer