Bungalow te koop in Denia / Spanje #47089

€ 269.000
Bungalow te koop in Denia Op 10 minuten loopafstand van het stadscentrum van Denia, op een prachtige panoramische locatie, vindt u deze halfvrijstaande woning, klaar voor bewoning. De woning heeft een carport die direct leidt naar de entree van de woning. Vanaf het terras aan de voorzijde en het panoramische balkon kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de kust en de Middellandse Zee. Een solide solide constructie, en complete uitrusting met vloerverwarming, airconditioning en een doordachte ruimte-indeling vervult alle woondromen.  In het bovenste deel van het huis wordt u verwelkomd door een open woon-/eetkamer met een geïntegreerde keuken en een slaapkamer met een badkamer. Vanuit de keuken geïntegreerd in de woonkamer bereikt u de achtergelegen buitenruimte. Een onderhoudsvriendelijke, mediterrane tuin biedt u veel creatieve mogelijkheden. Via een interne trap is de benedenverdieping te bereiken. Hier vindt u nog 1 ruime kamer met aangrenzende badkamer. Een royaal gemeenschappelijk zwembad maakt dit woningaanbod compleet. Of het nu gaat om een vakantiehuis of een permanente bewoning, deze woning biedt u beide opties. Op een prachtige panoramische locatie boven de stad Denia. Het geschakelde hoekhuis ligt op ongeveer 1 km van het stadscentrum van Denia en op ongeveer 2 km van het prachtige zandstrand.  Denia heeft een zeer goede infrastructuur met diverse winkelvoorzieningen, bars en restaurants. De golfbaan "La Sella" ligt op 10 km afstand. De luchthavens van Alicante en Valencia zijn met de auto in een uur te bereiken. Stevige constructie, dubbele beglazing, wit gelakte deuren met roestvrijstalen handgrepen, deels automatische rolluiken, elektrische vloerverwarming, ingerichte keuken, pre-installatie voor airconditioning, elektrisch warm water, carport, gemeenschappelijk zwembad en nog veel meer. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47089
Prijs
€ 269.000
Type woning
Bungalow
Plaats
Denia
Wijk
Pedrera
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
108m²
Oppervlakte perceel
191m²

Bungalow te koop in Denia

Op 10 minuten loopafstand van het stadscentrum van Denia, op een prachtige panoramische locatie, vindt u deze halfvrijstaande woning, klaar voor bewoning. De woning heeft een carport die direct leidt naar de entree van de woning. Vanaf het terras aan de voorzijde en het panoramische balkon kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de kust en de Middellandse Zee. Een solide solide constructie, en complete uitrusting met vloerverwarming, airconditioning en een doordachte ruimte-indeling vervult alle woondromen. 

In het bovenste deel van het huis wordt u verwelkomd door een open woon-/eetkamer met een geïntegreerde keuken en een slaapkamer met een badkamer. Vanuit de keuken geïntegreerd in de woonkamer bereikt u de achtergelegen buitenruimte. Een onderhoudsvriendelijke, mediterrane tuin biedt u veel creatieve mogelijkheden. Via een interne trap is de benedenverdieping te bereiken. Hier vindt u nog 1 ruime kamer met aangrenzende badkamer. Een royaal gemeenschappelijk zwembad maakt dit woningaanbod compleet. Of het nu gaat om een vakantiehuis of een permanente bewoning, deze woning biedt u beide opties. Op een prachtige panoramische locatie boven de stad Denia. Het geschakelde hoekhuis ligt op ongeveer 1 km van het stadscentrum van Denia en op ongeveer 2 km van het prachtige zandstrand. 

Denia heeft een zeer goede infrastructuur met diverse winkelvoorzieningen, bars en restaurants. De golfbaan "La Sella" ligt op 10 km afstand. De luchthavens van Alicante en Valencia zijn met de auto in een uur te bereiken. Stevige constructie, dubbele beglazing, wit gelakte deuren met roestvrijstalen handgrepen, deels automatische rolluiken, elektrische vloerverwarming, ingerichte keuken, pre-installatie voor airconditioning, elektrisch warm water, carport, gemeenschappelijk zwembad en nog veel meer.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Afgesloten complex
  • Airconditioning
  • Balkon
  • Carport
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Elektrische luiken
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Omheind terrein
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Zeezicht