Appartement te koop in Denia / Spanje #49895

€ 239.000
Gerenoveerde appartementen te koop in Denia op een centrale locatie met leuk dakterras  Deze appartementen te koop in Denia bevinden zich op de bovenste verdieping van een gerenoveerd gebouw. We vinden de La Siesta ontwikkeling op een centrale plek in Denia. Dicht bij 3 bekende supermarkten (loopafstand). Het mooie oude centrum van Denia, waar we het oude kasteel vinden, ligt op 20 minuten lopen. Denia heeft een paar stranden; als u de dichtstbijzijnde wilt gaan, duurt het 5 minuten met de auto. Het appartementengebouw had 3 verdiepingen. Behalve appartementen zijn er ook goed gewaardeerde individuele villa's beschikbaar in dit project in Denia. Er zijn verschillende zwembaden en een mooie mediterrane gemeenschappelijke tuin. Deze appartementen te koop in Denia bevinden zich op de bovenste verdieping. Elk appartement bestaat uit een ruime woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer en wasruimte. Alle appartementen hebben een heerlijk dakterras. Kenmerken: dubbele beglazing, energiecertificaat, voorbereid voor glasvezel en warmwatervoorziening via boiler met zonnepaneel, parkeerplaats. De eerste fase van deze appartementen te koop in Denia is bijna klaar (= status februari 2023). We denken dat deze huizen snel zullen verkopen. Dus, als je het leuk vindt wat je zag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer info of een bezichtiging. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49895
Prijs
€ 239.000
Type woning
Appartement
Plaats
Denia
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
98m²

Gerenoveerde appartementen te koop in Denia op een centrale locatie met leuk dakterras 

Deze appartementen te koop in Denia bevinden zich op de bovenste verdieping van een gerenoveerd gebouw. We vinden de La Siesta ontwikkeling op een centrale plek in Denia. Dicht bij 3 bekende supermarkten (loopafstand). Het mooie oude centrum van Denia, waar we het oude kasteel vinden, ligt op 20 minuten lopen. Denia heeft een paar stranden; als u de dichtstbijzijnde wilt gaan, duurt het 5 minuten met de auto. Het appartementengebouw had 3 verdiepingen. Behalve appartementen zijn er ook goed gewaardeerde individuele villa's beschikbaar in dit project in Denia. Er zijn verschillende zwembaden en een mooie mediterrane gemeenschappelijke tuin.

Deze appartementen te koop in Denia bevinden zich op de bovenste verdieping. Elk appartement bestaat uit een ruime woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer en wasruimte. Alle appartementen hebben een heerlijk dakterras. Kenmerken: dubbele beglazing, energiecertificaat, voorbereid voor glasvezel en warmwatervoorziening via boiler met zonnepaneel, parkeerplaats. De eerste fase van deze appartementen te koop in Denia is bijna klaar (= status februari 2023). We denken dat deze huizen snel zullen verkopen. Dus, als je het leuk vindt wat je zag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer info of een bezichtiging.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dakterras
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gerenoveerd
  • Zonnepanelen