Huis kopen aan de Costa del Sol

  • Ervaren aankoopmakelaar in Spanje
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9,3
  • Ruim 3.500 bestaande en nieuwbouw woningen
  • Gratis adviesgesprek in Nederland of Spanje

Wenst u een vakantiewoning te kopen in Spanje aan de Costa del Sol? Binnen ons aanbod hebben wij ruim 300 te koop staan in deze omgeving. Het varieert van luxe villa’s met zwembad tot aan een appartement of een studio in een complex. Ongeacht waar u naar op zoek bent zit er dus altijd wat tussen. Indien u niet hetgeen vindt dat u zoekt, neem dan contact met ons op. Er zijn nog vele woningen beschikbaar die (nog) niet op de website staan.

Uitgelichte woningen


Over de Costa del Sol

De Costa del Sol is de kuststrook in het Zuidelijke stuk van Spanje. Dit betekent letterlijk ‘zonnekust’, wat te danken is aan het Mediterrane klimaat en de vele zonuren die hier heersen (gemiddeld 300 dagen per jaar). Vanwege dit, evenals de prachtige stranden en de mooie cultuur, is de Costa del Sol een van de meest geliefde vakantie hotspots van Spanje. Dit is dan ook een ideale omgeving voor een vakantiewoning. De Costa reikt een groot deel van de provincies Málaga, Cadiz en Granada, waarvan de stad Málaga de grootste en belangrijkste stad is, en Marbella de bekendste.

Bezienswaardigheden aan de Costa del Sol

Of u nu een natuurliefhebber bent of een cultuurliefhebber - dat maakt aan de Costa del Sol niet uit. In de stad Málaga zijn nog vele overblijfselen terug te vinden van de Moorse overheersing en ook het centrum voor de moderne kunst ‘het Centre de Pompidou’ is zeker de moeite waard om te bekijken. Ook zijn er vele natuurgebieden en parken te bezoeken, bijvoorbeeld ‘Cabo de Gata’. Voor de golfliefhebbers is er ook goed nieuws - er zijn hier namelijk talloze golfbanen in verschillende groottes. In het hoogseizoen soms wat warm, maar buiten het seizoen is dit de perfecte activiteit in Spanje.

De blauwe vlaggen al gezien?

Een groot gedeelte van de stranden aan de Costa del Sol zijn in het bezit van de ‘Blauwe Vlag’. Dit houdt in dat deze stranden behoren tot de meest veilige en schone stranden van de wereld. Bepaalde voorzieningen zoals toiletten en douches zijn hier dan ook altijd aanwezig, maar bijvoorbeeld ook de ondiepe zee (in het begin) is ideaal voor jonge kinderen.

Past de Costa del Sol bij u?

WIlt u een vakantiehuis kopen aan de Costa del Sol en heeft u het gevoel dat de Costa del Sol wel eens bij u zou kunnen passen? Neem dan contact met ons op en krijg een gratis adviesgesprek. Wij komen graag (vrijblijvend) bij u langs om al uw vragen te beantwoorden.