Villa te koop in Málaga / Spanje #48347

€ 680.000
Nieuw gebouwde geschakelde villa gelegen op een perceel met prachtig uitzicht op de zee, de golfbaan en de bergenDeze villa heeft een architectuur die maximale zeggingskracht zoekt door drie materialen te combineren. De witte gevel brengt ons dichter bij een omgeving van zon en strand, in combinatie met de donkergrijze steen creëren ze ruimtes met een grotere diepte, de verticale elementen van aluminiumimitatiehout geven die toon van warmte die te zien is in de afbeeldingen. Materialen met zeer weinig onderhoud die deze gevels niet alleen een indrukwekkende visie maken, maar ook consistent met de omgeving. Modern vanaf de fundering, deze villa produceert warm water en warm-koude airconditioning, met een gecentraliseerd aerothermisch systeem, een schone manier om energie op te wekken. Op dezelfde manier wordt de stralingsvloer voorzien van energie. De kwaliteit van het huis is niet alleen esthetisch, maar maakt ook gebruik van materialen van topmerken om de bouwwerkzaamheden op een zorgvuldige manier uit te voeren en heeft een uitstekende afwerking. De open en functionele ruimtes zijn ongetwijfeld de hoofdrolspelers van dit huis die ons verbinden met de terrassen en hun prachtige uitzicht op de zee, de golfbaan en de bergen. Het is verdeeld over drie verdiepingen, ze hebben 4 slaapkamers, 3-4 badkamers, 1-2 toiletten en een kantoor. In deze actie hebben de op de hoeken gelegen villa's een eigen tuin en privé zwembad met zoutchlorering. Bij de centraal gelegen villa's bevindt het zwembad zich op de derde verdieping van het huis. Deze urbanisatie is gelegen in een van de meest populaire steden aan de Costa del Sol, Estepona, de zogenaamde tuin van Andalusië. Op slechts 30 km van de stad Marbella vindt u deze gemeente met meer dan 21 km kustlijn, waar u de magische hoekjes en de kosmopolitische geest kunt ontdekken. De woonwijk is gelegen in het West-gebied van Estepona, een woonwijk die volop in ontwikkeling is met luxe woningen. Het ligt op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Estepona en zeer dicht bij de stranden, direct naast het nieuwe ziekenhuis van Estepona en de nieuwe golfbaan Azata. Dicht bij restaurants, supermarkten, stranden, golfbanen en diensten. Het ligt op slechts 20 minuten rijden van Puerto Banús, Marbella en Sotogrande, 50 minuten van de internationale luchthaven van Malaga en 40 minuten van de luchthaven van Gibraltar. Rijtjeshuis in Arroyo Enmedio met een bebouwde oppervlakte van 180 m2 op een perceel van 134 m2 met een tuin van 25 m2 verdeeld over de vloer. De woning heeft 4 slaapkamers, 4 badkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, op het westen Faciliteiten: verwarming en airconditioning.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48347
Prijs
€ 680.000
Type woning
Villa
Plaats
Málaga
Provincie
Málaga
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
180m²
Oppervlakte perceel
134m²

Nieuw gebouwde geschakelde villa gelegen op een perceel met prachtig uitzicht op de zee, de golfbaan en de bergen

Deze villa heeft een architectuur die maximale zeggingskracht zoekt door drie materialen te combineren. De witte gevel brengt ons dichter bij een omgeving van zon en strand, in combinatie met de donkergrijze steen creëren ze ruimtes met een grotere diepte, de verticale elementen van aluminiumimitatiehout geven die toon van warmte die te zien is in de afbeeldingen. Materialen met zeer weinig onderhoud die deze gevels niet alleen een indrukwekkende visie maken, maar ook consistent met de omgeving. 

Modern vanaf de fundering, deze villa produceert warm water en warm-koude airconditioning, met een gecentraliseerd aerothermisch systeem, een schone manier om energie op te wekken. Op dezelfde manier wordt de stralingsvloer voorzien van energie. De kwaliteit van het huis is niet alleen esthetisch, maar maakt ook gebruik van materialen van topmerken om de bouwwerkzaamheden op een zorgvuldige manier uit te voeren en heeft een uitstekende afwerking. De open en functionele ruimtes zijn ongetwijfeld de hoofdrolspelers van dit huis die ons verbinden met de terrassen en hun prachtige uitzicht op de zee, de golfbaan en de bergen. 

Het is verdeeld over drie verdiepingen, ze hebben 4 slaapkamers, 3-4 badkamers, 1-2 toiletten en een kantoor. In deze actie hebben de op de hoeken gelegen villa's een eigen tuin en privé zwembad met zoutchlorering. Bij de centraal gelegen villa's bevindt het zwembad zich op de derde verdieping van het huis. Deze urbanisatie is gelegen in een van de meest populaire steden aan de Costa del Sol, Estepona, de zogenaamde tuin van Andalusië. Op slechts 30 km van de stad Marbella vindt u deze gemeente met meer dan 21 km kustlijn, waar u de magische hoekjes en de kosmopolitische geest kunt ontdekken. De woonwijk is gelegen in het West-gebied van Estepona, een woonwijk die volop in ontwikkeling is met luxe woningen. Het ligt op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Estepona en zeer dicht bij de stranden, direct naast het nieuwe ziekenhuis van Estepona en de nieuwe golfbaan Azata. 

Dicht bij restaurants, supermarkten, stranden, golfbanen en diensten. Het ligt op slechts 20 minuten rijden van Puerto Banús, Marbella en Sotogrande, 50 minuten van de internationale luchthaven van Malaga en 40 minuten van de luchthaven van Gibraltar. Rijtjeshuis in Arroyo Enmedio met een bebouwde oppervlakte van 180 m2 op een perceel van 134 m2 met een tuin van 25 m2 verdeeld over de vloer. De woning heeft 4 slaapkamers, 4 badkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, op het westen Faciliteiten: verwarming en airconditioning.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht