Appartement te koop in Casares / Spanje #46027

€ 334.700
Appartement te koop in Casares Met een strategische ligging op 250 meter van het strand, is deze ontwikkeling een groep van 74 woningen met 2 en 3 slaapkamers. Het complex bestaat uit 7 woongebouwen, verdeeld over de begane grond plus 2 verdiepingen, gelegen in een gesloten woongemeenschap, die een belangrijke factor van privacy en veiligheid biedt. De oriëntatie, voornamelijk op het zuiden, geeft de woningen duidelijkheid. Ontworpen met een avant-gardistische en eigentijdse stijl, zijn de appartementen en penthouses ontworpen om te genieten van open en lichte ruimtes.  De huizen hebben functionele en moderne indelingen en uitstekende bouwkwaliteiten gericht op efficiëntie en energiebesparing en met respect voor het milieu. Grote terrassen worden geprojecteerd van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Alle woningen zijn inclusief parkeerplaats en berging. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#46027
Prijs
€ 334.700
Type woning
Appartement
Plaats
Casares
Provincie
Malaga
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Gemeenschappelijk
Oppervlakte bebouwd
71m²

Appartement te koop in Casares

Met een strategische ligging op 250 meter van het strand, is deze ontwikkeling een groep van 74 woningen met 2 en 3 slaapkamers. Het complex bestaat uit 7 woongebouwen, verdeeld over de begane grond plus 2 verdiepingen, gelegen in een gesloten woongemeenschap, die een belangrijke factor van privacy en veiligheid biedt. De oriëntatie, voornamelijk op het zuiden, geeft de woningen duidelijkheid. Ontworpen met een avant-gardistische en eigentijdse stijl, zijn de appartementen en penthouses ontworpen om te genieten van open en lichte ruimtes. 

De huizen hebben functionele en moderne indelingen en uitstekende bouwkwaliteiten gericht op efficiëntie en energiebesparing en met respect voor het milieu. Grote terrassen worden geprojecteerd van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Alle woningen zijn inclusief parkeerplaats en berging.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Loopafstand naar zee
  • Opslagruimte
  • Orientatie Zuid
  • Parkeerplaatsen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht