Villa te koop in Calpe / Spanje #49388

€ 750.000
Deze mooie villa is gelegen in Partida Tossal Aan de zuidkant kun je vanop het terras genieten van een panoramisch uitzicht over de vallei en de bergen in het binnenland. Vanuit de villa en vanuit het zwembad en de tuin geniet je van impressionant uitzicht op de Montgó. De villa is gelegen op een grondstuk van wel 2128 m2 in een landelijke omgeving wat rust en natuur uitstraalt.  Toch is het centrum met al zijn faciliteiten op minder dan vijf minuten te bereiken. De villa is verdeeld over één verdieping wat voor uiterst comfort zorgt. Er is een ruime woonkamer met een open haard, een keuken met een eetkamer, een naya, een gastentoilet en vier slaapkamers waarvan drie met een en suite badkamer. De grootste slaapkamer is wat lager gelegen en heeft een aparte ingang wat het ideaal maakt als een gastenverblijf. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de slaapkamer is er toegang tot een zonneterras met twee overdekte zones.  Enkele treden lager bevindt zich het zwembad met ligruimte, een lounge, een barbecue zone en een buitendouche. Achter het zwembad bevindt zich een tuin met meerdere palmbomen en een eetruimte. Nog enkele treden lager bevindt zich een tweede grote grastuin met nog een eetruimte en een overdekte zone waar eventueel een buitenkeuken kan geïnstalleerd worden. Aan de noordkant is een tweede groot terras, direct te bereiken via de keuken en ideaal om in de zomer in de koelte te eten.  Ook is er een oprit met zeer veel parkeerruimte en is er opslagruimte. De volledige woning is omheind en omringd door verschillende variaties van fruitbomen en planten. Bovendien is de internationale school op 4 minuten te bereiken en Spaanse scholen in het centrum op minder dan 10 minuten. Ook het strand en de haven zijn op 10 minuten te bereiken. Door de vele terrassen en zowel zon als schaduwrijke zones is deze woning ideaal om het hele jaar door van het Spaanse klimaat te genieten. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49388
Prijs
€ 750.000
Type woning
Villa
Plaats
Calpe
Wijk
El Tosal
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
311m²
Oppervlakte perceel
2128m²

Deze mooie villa is gelegen in Partida Tossal

Aan de zuidkant kun je vanop het terras genieten van een panoramisch uitzicht over de vallei en de bergen in het binnenland. Vanuit de villa en vanuit het zwembad en de tuin geniet je van impressionant uitzicht op de Montgó. De villa is gelegen op een grondstuk van wel 2128 m2 in een landelijke omgeving wat rust en natuur uitstraalt. 

Toch is het centrum met al zijn faciliteiten op minder dan vijf minuten te bereiken. De villa is verdeeld over één verdieping wat voor uiterst comfort zorgt. Er is een ruime woonkamer met een open haard, een keuken met een eetkamer, een naya, een gastentoilet en vier slaapkamers waarvan drie met een en suite badkamer. De grootste slaapkamer is wat lager gelegen en heeft een aparte ingang wat het ideaal maakt als een gastenverblijf. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de slaapkamer is er toegang tot een zonneterras met twee overdekte zones. 

Enkele treden lager bevindt zich het zwembad met ligruimte, een lounge, een barbecue zone en een buitendouche. Achter het zwembad bevindt zich een tuin met meerdere palmbomen en een eetruimte. Nog enkele treden lager bevindt zich een tweede grote grastuin met nog een eetruimte en een overdekte zone waar eventueel een buitenkeuken kan geïnstalleerd worden. Aan de noordkant is een tweede groot terras, direct te bereiken via de keuken en ideaal om in de zomer in de koelte te eten. 

Ook is er een oprit met zeer veel parkeerruimte en is er opslagruimte. De volledige woning is omheind en omringd door verschillende variaties van fruitbomen en planten. Bovendien is de internationale school op 4 minuten te bereiken en Spaanse scholen in het centrum op minder dan 10 minuten. Ook het strand en de haven zijn op 10 minuten te bereiken. Door de vele terrassen en zowel zon als schaduwrijke zones is deze woning ideaal om het hele jaar door van het Spaanse klimaat te genieten.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Balkon
  • BBQ
  • Buiten Douche
  • Buiten Keuken
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Elektrische poort
  • Gastentoilet
  • Jacuzzi
  • Kelder
  • Openhaard
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand