Villa te koop in Benitachell / Spanje #50375

€ 985.000
Villa te koop in Benitachell Midden in de vallei tussen Benitachell en de golfbaan van Jávea ligt dit prachtige landhuis op een perceel van ruim 10.000 m2. Er zijn panoramische uitzichten over het glooiende landschap naar de Montgó in Jávea. Aan de zuidkant van de villa is een grote naya met een kachel, aangrenzend is een lange gang waar zich een keuken, een eetkamer, een woonkamer met een kachel, een gastentoilet en een tweepersoonsslaapkamer bevinden. De gang eindigt in een tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer en een balkon.  Vanuit de keuken is er toegang tot een groot balkon. Grenzend aan de keuken is tevens een bijkeuken. De begane grond bestaat uit een apart gastenverblijf met een woon-eetkamer met open keuken, een tweepersoonsslaapkamer, een badkamer en een ruim terras met een houten pergola. Verder bevinden zich op deze verdieping 3 garages met directe toegang tot het huis, een wijnkelder, een berging en een machinekamer. Daarnaast is er nog een zolder die zich uitstrekt over de gehele oppervlakte van de woning waardoor er zeer veel bergruimte is.  Grenzend aan het huis is een zonneterras met een zwembad en nog een mooie houten pergola. Een groot deel van het perceel bestaat momenteel uit meerdere wijngaarden met drie verschillende druivenrassen (Chardonnay, Merlot en Tempranillo). Er is ook een zeer groot vlak perceel met een verscheidenheid aan fruitbomen. Hier bevindt zich ook een grote serre die momenteel wordt gebruikt als opslag voor tuingereedschap. De woning heeft een waterput en is voorzien van zowel thermische als fotovoltaïsche zonnepanelen, waardoor deze zeer energiezuinig is! Het pand is ook aangesloten op het water- en elektriciteitsnetwerk.  Door de centrale ligging bereikt u in slechts 3 minuten de dorpskern van Benitachell waar alle voorzieningen zoals supermarkten, scholen, apotheken etc. te vinden zijn. Het zandstrand van Jávea is in slechts 12 minuten te bereiken en dat van Moraira in 15 minuten. De golfclub van Jávea ligt op minder dan een kilometer afstand. Een prachtige woning gelegen in een idyllisch landschap, ideaal voor iedereen die op zoek is naar rust en natuur. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50375
Prijs
€ 985.000
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
409m²
Oppervlakte perceel
10300m²

Villa te koop in Benitachell

Midden in de vallei tussen Benitachell en de golfbaan van Jávea ligt dit prachtige landhuis op een perceel van ruim 10.000 m2. Er zijn panoramische uitzichten over het glooiende landschap naar de Montgó in Jávea. Aan de zuidkant van de villa is een grote naya met een kachel, aangrenzend is een lange gang waar zich een keuken, een eetkamer, een woonkamer met een kachel, een gastentoilet en een tweepersoonsslaapkamer bevinden. De gang eindigt in een tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer en een balkon. 

Vanuit de keuken is er toegang tot een groot balkon. Grenzend aan de keuken is tevens een bijkeuken. De begane grond bestaat uit een apart gastenverblijf met een woon-eetkamer met open keuken, een tweepersoonsslaapkamer, een badkamer en een ruim terras met een houten pergola. Verder bevinden zich op deze verdieping 3 garages met directe toegang tot het huis, een wijnkelder, een berging en een machinekamer. Daarnaast is er nog een zolder die zich uitstrekt over de gehele oppervlakte van de woning waardoor er zeer veel bergruimte is. 

Grenzend aan het huis is een zonneterras met een zwembad en nog een mooie houten pergola. Een groot deel van het perceel bestaat momenteel uit meerdere wijngaarden met drie verschillende druivenrassen (Chardonnay, Merlot en Tempranillo). Er is ook een zeer groot vlak perceel met een verscheidenheid aan fruitbomen. Hier bevindt zich ook een grote serre die momenteel wordt gebruikt als opslag voor tuingereedschap. De woning heeft een waterput en is voorzien van zowel thermische als fotovoltaïsche zonnepanelen, waardoor deze zeer energiezuinig is! Het pand is ook aangesloten op het water- en elektriciteitsnetwerk. 

Door de centrale ligging bereikt u in slechts 3 minuten de dorpskern van Benitachell waar alle voorzieningen zoals supermarkten, scholen, apotheken etc. te vinden zijn. Het zandstrand van Jávea is in slechts 12 minuten te bereiken en dat van Moraira in 15 minuten. De golfclub van Jávea ligt op minder dan een kilometer afstand. Een prachtige woning gelegen in een idyllisch landschap, ideaal voor iedereen die op zoek is naar rust en natuur.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Apart gastenverblijf
  • Balkon
  • Bergzicht
  • Bijkeuken
  • Dichtbij voorzieningen
  • Fruitbomen
  • Garage
  • Gastentoilet
  • Openhaard
  • Opslagruimte
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Pergola
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Wijnkelder