Villa te koop in Benitachell / Spanje #50342

€ 450.000
Villa te koop in de campo van Benitachell  Binnen een kleine 13 minuten rijden van Jávea en misschien 15 minuten lopen naar het dorp Benitachell, straalt deze traditionele "Finca" karakter en goede sfeer uit. Op een vlak, gemakkelijk toegankelijk perceel met ruime parkeergelegenheid, privé zwembad, tuinen, zomer keuken en ongeveer 1500 m2 boomgaard, het pand heeft een prachtig vrij uitzicht en is zeer privé maar toch niet geïsoleerd.  Om een grote, lichte woon- en eetkamer aan te bieden die het hele jaar door kan worden gebruikt en uitkomt op het zwembad en het terras. De schoorsteen is fantastisch. Verrassend genoeg is dit traditionele pand in de loop der jaren zorgvuldig gemoderniseerd met een ruime keuken, drie tweepersoonsslaapkamers met een prachtig uitzicht over de velden en de Montgó in de verte. Het is een zeldzame kans om zo'n mooie Finca te kunnen kopen op deze locatie, prijs, staat en grootte - het pand is klaar om van te genieten. Het heeft zelfs glasvezel internet aangesloten! Benitachell, op gelijke afstand tussen Jávea en Moraira, is gunstig gelegen voor toegang tot de snelweg en heeft ook alle faciliteiten die u van een Spaans dorp mag verwachten. De uitzondering hierop is dat de Lady Elisabeth International school op slechts een korte afstand ligt en de grootste internationale school aan de Marina Alta is - zeker een bonus. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50342
Prijs
€ 450.000
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
198m²
Oppervlakte perceel
1743m²

Villa te koop in de campo van Benitachell 

Binnen een kleine 13 minuten rijden van Jávea en misschien 15 minuten lopen naar het dorp Benitachell, straalt deze traditionele "Finca" karakter en goede sfeer uit. Op een vlak, gemakkelijk toegankelijk perceel met ruime parkeergelegenheid, privé zwembad, tuinen, zomer keuken en ongeveer 1500 m2 boomgaard, het pand heeft een prachtig vrij uitzicht en is zeer privé maar toch niet geïsoleerd. 

Om een grote, lichte woon- en eetkamer aan te bieden die het hele jaar door kan worden gebruikt en uitkomt op het zwembad en het terras. De schoorsteen is fantastisch. Verrassend genoeg is dit traditionele pand in de loop der jaren zorgvuldig gemoderniseerd met een ruime keuken, drie tweepersoonsslaapkamers met een prachtig uitzicht over de velden en de Montgó in de verte.

Het is een zeldzame kans om zo'n mooie Finca te kunnen kopen op deze locatie, prijs, staat en grootte - het pand is klaar om van te genieten. Het heeft zelfs glasvezel internet aangesloten! Benitachell, op gelijke afstand tussen Jávea en Moraira, is gunstig gelegen voor toegang tot de snelweg en heeft ook alle faciliteiten die u van een Spaans dorp mag verwachten. De uitzondering hierop is dat de Lady Elisabeth International school op slechts een korte afstand ligt en de grootste internationale school aan de Marina Alta is - zeker een bonus.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vrij uitzicht
  • Waskamer