Villa te koop in Benitachell / Spanje #50170

€ 1.250.000
Villa te koop in Benitachell  Spectaculaire villa te koop in Benitachell, in het prestigieuze residentiële project Cumbre del Sol, waar u het hele jaar door kunt wonen in een privé en exclusief resort. Naast de ruimtelijkheid, grootte van de kamers, lichtinval, hoogte van de plafonds, grootte van het perceel, valt deze villa te koop in Benitachell op door zijn indrukwekkende uitzicht op de Middellandse Zee en de baai van Calpe met de Peñón de Ifach op de horizon. Het heeft vijf slaapkamers en vijf badkamers, verdeeld over twee verdiepingen, de begane grond met een grote open keuken naar de tuin en het zwembad.  De villa ligt op 2 percelen op het zuidwesten met uitzicht op zee. Het hoofdhuis bestaat uit een grote woonkamer, eetkamer, keuken met aangrenzende eetkamer, 1 badkamer, 2 slaapkamers met en suite badkamers en 1 kantoor. Bijgevoegd en onafhankelijk maar op dezelfde verdieping is de woon-eetkamer met keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer, dubbele garage.. Boven woonkamer onafhankelijk met: Woon-eetkamer, keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Prachtige tuin, zwembad 10x5 met pergola en douche, sauna, zomerkeuken. centrale verwarming volledig gerenoveerd en airconditioning. Constructie: 448M2 Perceel: 1747M2. Aarzel niet om contact op te nemen met ons commerciële team voor meer informatie over dit wooncomplex in promotie dat is gelegen in een van de beste woonwijken van de Costa Blanca. Hoewel de Costa Blanca van Alicante een vakantiebestemming is, heeft het het hele jaar door een hoge bezettingsgraad. Dit betekent dat het het hele jaar door een fantastische plek is om te wonen en dat uw investering in onroerend goed veiliger is dan in andere bestemmingen aan de Middellandse Zeekust. De provincie Alicante en de noordelijke Costa Blanca zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bestemmingen aan de Middellandse Zee, vanwege de nabijheid van de rest van het schiereiland, de luchthavens van Alicante en Valencia, van waaruit u naar heel Europa kunt vliegen aangezien de dichtstbijzijnde hoofdstad, Parijs, een uur en veertig minuten verwijderd is, en Moskou, als de verste bestemming, vier en een half uur rijden.  De Costa Blanca is het dichtst bij Madrid waar u heerlijke weekenden kunt genieten in een omgeving die nog steeds de essentie van de Middellandse Zee behoudt, dit in combinatie met een toeristische en gastronomische kwaliteit maakt deze bestemming tot een meerwaarde voor uw huis, waar u kunt genieten van alle het hele jaar door uw investering zien hoe de waarde in de loop van de tijd toeneemt. We hebben ook luxe villa's met spectaculair uitzicht op zee, villa's, herenhuizen, huizen, appartementen aan het strand, Jávea - Costa Blanca. Moraira. Benitachell. Dénia. Calpe. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50170
Prijs
€ 1.250.000
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Wijk
Cumbre del Sol
Provincie
Alicante
Slaapkamers
5
Badkamers
5
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
448m²
Oppervlakte perceel
1747m²

Villa te koop in Benitachell 

Spectaculaire villa te koop in Benitachell, in het prestigieuze residentiële project Cumbre del Sol, waar u het hele jaar door kunt wonen in een privé en exclusief resort. Naast de ruimtelijkheid, grootte van de kamers, lichtinval, hoogte van de plafonds, grootte van het perceel, valt deze villa te koop in Benitachell op door zijn indrukwekkende uitzicht op de Middellandse Zee en de baai van Calpe met de Peñón de Ifach op de horizon. Het heeft vijf slaapkamers en vijf badkamers, verdeeld over twee verdiepingen, de begane grond met een grote open keuken naar de tuin en het zwembad. 

De villa ligt op 2 percelen op het zuidwesten met uitzicht op zee. Het hoofdhuis bestaat uit een grote woonkamer, eetkamer, keuken met aangrenzende eetkamer, 1 badkamer, 2 slaapkamers met en suite badkamers en 1 kantoor. Bijgevoegd en onafhankelijk maar op dezelfde verdieping is de woon-eetkamer met keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer, dubbele garage.. Boven woonkamer onafhankelijk met: Woon-eetkamer, keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer.

Prachtige tuin, zwembad 10x5 met pergola en douche, sauna, zomerkeuken. centrale verwarming volledig gerenoveerd en airconditioning. Constructie: 448M2 Perceel: 1747M2. Aarzel niet om contact op te nemen met ons commerciële team voor meer informatie over dit wooncomplex in promotie dat is gelegen in een van de beste woonwijken van de Costa Blanca. Hoewel de Costa Blanca van Alicante een vakantiebestemming is, heeft het het hele jaar door een hoge bezettingsgraad. Dit betekent dat het het hele jaar door een fantastische plek is om te wonen en dat uw investering in onroerend goed veiliger is dan in andere bestemmingen aan de Middellandse Zeekust.

De provincie Alicante en de noordelijke Costa Blanca zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bestemmingen aan de Middellandse Zee, vanwege de nabijheid van de rest van het schiereiland, de luchthavens van Alicante en Valencia, van waaruit u naar heel Europa kunt vliegen aangezien de dichtstbijzijnde hoofdstad, Parijs, een uur en veertig minuten verwijderd is, en Moskou, als de verste bestemming, vier en een half uur rijden. 

De Costa Blanca is het dichtst bij Madrid waar u heerlijke weekenden kunt genieten in een omgeving die nog steeds de essentie van de Middellandse Zee behoudt, dit in combinatie met een toeristische en gastronomische kwaliteit maakt deze bestemming tot een meerwaarde voor uw huis, waar u kunt genieten van alle het hele jaar door uw investering zien hoe de waarde in de loop van de tijd toeneemt. We hebben ook luxe villa's met spectaculair uitzicht op zee, villa's, herenhuizen, huizen, appartementen aan het strand, Jávea - Costa Blanca. Moraira. Benitachell. Dénia. Calpe.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Afzonderlijk Appartement
  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Balkon
  • BBQ
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbele garage
  • Elektrische poort
  • Garage
  • Irrigatie systeem
  • Opslagruimte
  • Orientatie Zuid-West
  • Parkeerplaatsen
  • Pergola
  • Satelliet TV
  • Sauna
  • Solarium
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Waskamer
  • Water
  • Zeezicht