Villa te koop in Benitachell / Spanje #49954

€ 550.000
Villa te koop in Benitachell Deze moderne villa is gelegen in de rustige woonwijk Raco de Nadal en biedt een prachtig uitzicht over de vallei van Benitachell tot aan Cumbre del Sol. Het hele pand is gelijkvloers, wat zorgt voor maximaal comfort. Er is een ruime woon-eetkamer met een volledig ingerichte open keuken, een bijkeuken en drie tweepersoonsslaapkamers. Hiervan heeft één slaapkamer een badkamer en suite, terwijl de andere twee slaapkamers een badkamer delen. Er is ook een pergola, een groot terras aan het zwembad en een parkeerplaats.  De woning is gelegen aan de voet van het natuurreservaat Tossal Gros waar verschillende wandel- en mountainbikeroutes zijn. Zowel het centrum van Jávea als dat van Moraira is in 15 minuten te bereiken, ook diverse mooie stranden zowel in Jávea als Moraira zijn in 15 minuten te bereiken. Het centrum van Benitachell kan in iets meer dan 5 minuten worden bereikt. De villa is momenteel in aanbouw. Meer informatie op aanvraag. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49954
Prijs
€ 550.000
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Wijk
Racó de Nadal
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
153m²
Oppervlakte perceel
707m²

Villa te koop in Benitachell

Deze moderne villa is gelegen in de rustige woonwijk Raco de Nadal en biedt een prachtig uitzicht over de vallei van Benitachell tot aan Cumbre del Sol. Het hele pand is gelijkvloers, wat zorgt voor maximaal comfort. Er is een ruime woon-eetkamer met een volledig ingerichte open keuken, een bijkeuken en drie tweepersoonsslaapkamers. Hiervan heeft één slaapkamer een badkamer en suite, terwijl de andere twee slaapkamers een badkamer delen. Er is ook een pergola, een groot terras aan het zwembad en een parkeerplaats. 

De woning is gelegen aan de voet van het natuurreservaat Tossal Gros waar verschillende wandel- en mountainbikeroutes zijn. Zowel het centrum van Jávea als dat van Moraira is in 15 minuten te bereiken, ook diverse mooie stranden zowel in Jávea als Moraira zijn in 15 minuten te bereiken. Het centrum van Benitachell kan in iets meer dan 5 minuten worden bereikt. De villa is momenteel in aanbouw. Meer informatie op aanvraag.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bijkeuken
  • Dichtbij voorzieningen
  • In aanbouw
  • Parkeerplaatsen
  • Pergola
  • Terras
  • Vallei zicht
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand