Villa te koop in Benitachell / Spanje #49900

€ 1.720.000
Project voor design villa met zeezicht te koop in Cumbre del Sol, Benitachell Deze luxe nieuwbouw villa te koop in Cumbre del Sol is gelegen in de nieuwbouw Lirios Sunrise. Op een verhoogd perceel zodat uitzicht op de Middellandse Zee en het binnenland gegarandeerd is. Lirios Sunrise is een recente woonwijk in ontwikkeling met individuele villa's, allemaal met een unieke, moderne uitstraling. Cumbre del Sol maakt deel uit van de gemeente Benitachell. Er zijn diverse voorzieningen, zoals enkele restaurants, kapper, apotheek, supermarkt, tennis- en paddelbanen. De internationale school Lady Elizabeth is ook vlakbij. Aan de voet van de berg ligt Cala Moraig, een natuurlijk kiezelstrand met helder water en een blauwe vlag. Deze prachtige design villa is verdeeld over 3 verdiepingen. We betreden de villa op de bovenste verdieping. Hier is een parkeerplaats en de lift die de verdiepingen met elkaar verbindt. Het middelste niveau van deze moderne villa is het nachtgedeelte. De master suite is een royale slaapkamer met en-suite badkamer en eigen terras. Er zijn nog 2 slaapkamers die de 2e badkamer delen en een terras. Op de begane grond, op zwembadniveau, bevindt zich het hart van het huis. De ruime woon-eetkamer is licht door kamerhoge ramen, moderne, volledig ingerichte keuken met werkeiland, wasruimte en gastentoilet. Vanuit de woonkamer en keuken stapt u zo het terras op. De begane grond en 1e verdieping zijn niet alleen per lift bereikbaar, er is ook een interne trap aanwezig. Er is een royaal terras dat deels overdekt is. Vanuit het overloopzwembad kunt u genieten van het prachtige uitzicht op zee. De villa wordt geleverd met een afgewerkte tuin met verschillende niveaus en natuurstenen muren. Kenmerken: automatische rolluiken in de slaapkamers, airconditioning, vloerverwarming (energiezuinige aero thermische warmtepomp), dubbele beglazing, automatische toegangspoort en voetgangerspoort, keukenapparatuur: oven, koelkast, vaatwasser, afzuigkap, magnetron en kookplaat, domotica , 5,5Kw fotovoltaïsch systeem voor eigen verbruik, pre-installatie van oplaadpunt voor elektrische auto, barbecue met bank. Als deze luxe, moderne design woning te koop in Benitachell, Costa Blanca Noord, u aanspreekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze teamleden.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49900
Prijs
€ 1.720.000
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Wijk
Cumbre del Sol
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
322m²
Oppervlakte perceel
805m²

Project voor design villa met zeezicht te koop in Cumbre del Sol, Benitachell 

Deze luxe nieuwbouw villa te koop in Cumbre del Sol is gelegen in de nieuwbouw Lirios Sunrise. Op een verhoogd perceel zodat uitzicht op de Middellandse Zee en het binnenland gegarandeerd is. Lirios Sunrise is een recente woonwijk in ontwikkeling met individuele villa's, allemaal met een unieke, moderne uitstraling. Cumbre del Sol maakt deel uit van de gemeente Benitachell. Er zijn diverse voorzieningen, zoals enkele restaurants, kapper, apotheek, supermarkt, tennis- en paddelbanen. De internationale school Lady Elizabeth is ook vlakbij. 

Aan de voet van de berg ligt Cala Moraig, een natuurlijk kiezelstrand met helder water en een blauwe vlag. Deze prachtige design villa is verdeeld over 3 verdiepingen. We betreden de villa op de bovenste verdieping. Hier is een parkeerplaats en de lift die de verdiepingen met elkaar verbindt. Het middelste niveau van deze moderne villa is het nachtgedeelte. De master suite is een royale slaapkamer met en-suite badkamer en eigen terras. Er zijn nog 2 slaapkamers die de 2e badkamer delen en een terras. 

Op de begane grond, op zwembadniveau, bevindt zich het hart van het huis. De ruime woon-eetkamer is licht door kamerhoge ramen, moderne, volledig ingerichte keuken met werkeiland, wasruimte en gastentoilet. Vanuit de woonkamer en keuken stapt u zo het terras op. De begane grond en 1e verdieping zijn niet alleen per lift bereikbaar, er is ook een interne trap aanwezig. Er is een royaal terras dat deels overdekt is. Vanuit het overloopzwembad kunt u genieten van het prachtige uitzicht op zee. De villa wordt geleverd met een afgewerkte tuin met verschillende niveaus en natuurstenen muren. 

Kenmerken: automatische rolluiken in de slaapkamers, airconditioning, vloerverwarming (energiezuinige aero thermische warmtepomp), dubbele beglazing, automatische toegangspoort en voetgangerspoort, keukenapparatuur: oven, koelkast, vaatwasser, afzuigkap, magnetron en kookplaat, domotica , 5,5Kw fotovoltaïsch systeem voor eigen verbruik, pre-installatie van oplaadpunt voor elektrische auto, barbecue met bank. Als deze luxe, moderne design woning te koop in Benitachell, Costa Blanca Noord, u aanspreekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze teamleden.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Domotica systeem
  • Elektrische luiken
  • Gastentoilet
  • Lift
  • Nieuwbouw
  • Padle tennis
  • Parkeerplaatsen
  • Tennisbaan
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Waskamer
  • Zeezicht