Villa te koop in Benitachell / Spanje #49897

€ 260.000 € 265.000
Goed onderhouden, gezellige villa te koop in Pueblo de La Paz, Benitachell  Deze villa te koop in Benitachell is gelegen op Cumbre del Sol in de wijk Pueblo de la Paz. Gelegen in een zeer rustige straat. Op loopafstand vindt u een supermarkt en een apotheek, evenals enkele restaurants. Het typisch Spaanse dorpje Benitachell is vlakbij. Het woongedeelte is gelijkvloers, maar er is een onafgewerkte onderbouw die naar wens van de koper kan worden gebruikt. De woning heeft een royale, zeer lichte woon-eetkamer met kamerhoge ramen, volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers en-suite en een was-/berging. Dit knusse huis staat op een klein vlak perceel. Het heeft 2 ingangen. Een met 8 treden die naar het huis leiden. En eentje voor de auto zodat je op eigen terrein kunt parkeren. Op dit moment is er geen zwembad. Wel is er een onderhoudsarme mediterrane tuin. Kenmerken: airconditioning, open haard, volledig uitgeruste keuken, goede ventilatie. Dit is een heerlijk huisje voor een stel of iemand alleen. Bel ons snel voor een bezichtiging, want deze leuke woning zal niet lang te koop staan. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49897
Prijs
€ 260.000
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Wijk
Cumbre del Sol
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
125m²
Oppervlakte perceel
402m²

Goed onderhouden, gezellige villa te koop in Pueblo de La Paz, Benitachell 

Deze villa te koop in Benitachell is gelegen op Cumbre del Sol in de wijk Pueblo de la Paz. Gelegen in een zeer rustige straat. Op loopafstand vindt u een supermarkt en een apotheek, evenals enkele restaurants. Het typisch Spaanse dorpje Benitachell is vlakbij. Het woongedeelte is gelijkvloers, maar er is een onafgewerkte onderbouw die naar wens van de koper kan worden gebruikt. De woning heeft een royale, zeer lichte woon-eetkamer met kamerhoge ramen, volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers en-suite en een was-/berging.

Dit knusse huis staat op een klein vlak perceel. Het heeft 2 ingangen. Een met 8 treden die naar het huis leiden. En eentje voor de auto zodat je op eigen terrein kunt parkeren. Op dit moment is er geen zwembad. Wel is er een onderhoudsarme mediterrane tuin. Kenmerken: airconditioning, open haard, volledig uitgeruste keuken, goede ventilatie. Dit is een heerlijk huisje voor een stel of iemand alleen. Bel ons snel voor een bezichtiging, want deze leuke woning zal niet lang te koop staan.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Openhaard
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Waskamer