Villa te koop in Benitachell / Spanje #49453

€ 2.200.000
Deze villa is gelegen op een van de meest unieke locaties van de Costa Blanca Tussen twee idyllische rotsstranden Cala Moraig en Cala Llebeig, op de kliffen van Cumbre del Sol, meer dan 100 m boven de zee ligt deze prachtige villa. Met uitzicht over het azuurblauwe water tot aan de vuurtoren van Cabo de la Nao in Jávea en tot aan de Cabo de Oro-toren in Moraira, zult u zich hier nooit vervelen. Gebouwd in 2015 met hoogwaardige materialen, is de villa verdeeld over twee verdiepingen met een apart gastenverblijf. We kunnen het pand met de auto betreden via een automatische poort of te voet via de voetgangersingang.  Via de voordeur komen we in een hal die overgaat in een grote salon met extra hoge schuiframen die volledig open kunnen en binnen en buiten met elkaar verenigen. Een paar treden naar beneden is een open keuken en eetkamer. Ook hier zijn schuiframen die volledig open kunnen. Tussen de salon en de eetkamer bevindt zich een prachtige dubbelzijdige open haard. Terugkerend naar de hal vinden we aan onze rechterkant een slaapkamer met een en suite badkamer. Aan de linkerkant is een wasruimte met directe toegang naar buiten. Een zwevende trap brengt ons naar de bovenverdieping. Hier vinden we de hoofdslaapkamer met panoramisch uitzicht over de zee.  Ook deze kamer heeft zeer hoge schuiframen die volledig open kunnen om toegang te bieden tot een groot balkon. Daarnaast is er een kleedkamer en een eigen badkamer. Op deze verdieping vinden we ook een studio en een fitnessruimte met een hydromassagebad. Via de keuken leidt een deur naar buiten, die ons naar het gastenverblijf brengt, dat bestaat uit een tweepersoonsslaapkamer met toegang tot een eigen overdekt terras en een eigen badkamer. Alle kamers zijn voorzien van rolluiken. Daarnaast beschikt de villa over een zeer groot terras, deels overdekt en deels aangelegd met kunstgras.  Hier vinden we ook een barbecue en een gootsteen verscholen in een prachtige natuurstenen muur, een buitendouche en een grote infinity pool. Bovendien is de villa voorzien van zonnepanelen en een waterzuiveringssysteem. Aan de zuidkant vinden we ook verschillende fruitbomen waaronder een citroenboom, een granaatappelboom, een pompelmoesboom en een sinaasappelboom. Bovendien ligt het toeristische vissersdorpje Moraira op slechts 15 minuten rijden en de levendige kustplaats Jávea op 20 minuten. Op slechts 8 minuten rijden vindt u diverse grote supermarkten in Benitachell. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#49453
Prijs
€ 2.200.000
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Wijk
Cumbre del Sol
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
386m²
Oppervlakte perceel
763m²

Deze villa is gelegen op een van de meest unieke locaties van de Costa Blanca

Tussen twee idyllische rotsstranden Cala Moraig en Cala Llebeig, op de kliffen van Cumbre del Sol, meer dan 100 m boven de zee ligt deze prachtige villa. Met uitzicht over het azuurblauwe water tot aan de vuurtoren van Cabo de la Nao in Jávea en tot aan de Cabo de Oro-toren in Moraira, zult u zich hier nooit vervelen. Gebouwd in 2015 met hoogwaardige materialen, is de villa verdeeld over twee verdiepingen met een apart gastenverblijf. We kunnen het pand met de auto betreden via een automatische poort of te voet via de voetgangersingang. 

Via de voordeur komen we in een hal die overgaat in een grote salon met extra hoge schuiframen die volledig open kunnen en binnen en buiten met elkaar verenigen. Een paar treden naar beneden is een open keuken en eetkamer. Ook hier zijn schuiframen die volledig open kunnen. Tussen de salon en de eetkamer bevindt zich een prachtige dubbelzijdige open haard. Terugkerend naar de hal vinden we aan onze rechterkant een slaapkamer met een en suite badkamer. Aan de linkerkant is een wasruimte met directe toegang naar buiten. Een zwevende trap brengt ons naar de bovenverdieping. Hier vinden we de hoofdslaapkamer met panoramisch uitzicht over de zee. 

Ook deze kamer heeft zeer hoge schuiframen die volledig open kunnen om toegang te bieden tot een groot balkon. Daarnaast is er een kleedkamer en een eigen badkamer. Op deze verdieping vinden we ook een studio en een fitnessruimte met een hydromassagebad. Via de keuken leidt een deur naar buiten, die ons naar het gastenverblijf brengt, dat bestaat uit een tweepersoonsslaapkamer met toegang tot een eigen overdekt terras en een eigen badkamer. Alle kamers zijn voorzien van rolluiken. Daarnaast beschikt de villa over een zeer groot terras, deels overdekt en deels aangelegd met kunstgras. 

Hier vinden we ook een barbecue en een gootsteen verscholen in een prachtige natuurstenen muur, een buitendouche en een grote infinity pool. Bovendien is de villa voorzien van zonnepanelen en een waterzuiveringssysteem. Aan de zuidkant vinden we ook verschillende fruitbomen waaronder een citroenboom, een granaatappelboom, een pompelmoesboom en een sinaasappelboom. Bovendien ligt het toeristische vissersdorpje Moraira op slechts 15 minuten rijden en de levendige kustplaats Jávea op 20 minuten. Op slechts 8 minuten rijden vindt u diverse grote supermarkten in Benitachell.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Afzonderlijk Appartement
  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Balkon
  • BBQ
  • Buiten Douche
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Elektrische poort
  • Fitness ruimte
  • Fruitbomen
  • Irrigatie systeem
  • Kleedkamer
  • Openhaard
  • Overdekt terras
  • Panoramazicht
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Waskamer
  • Zeezicht