Villa te koop in Benitachell / Spanje #48880

€ 1.700.000
Unieke design villa met fantastisch zeezicht te koop in Benitachell, Cumbre del SolGelegen in de Costa Blanca Noord, tussen Valencia en Alicante. Gelegen in de nieuwe woonwijk Lirios Sunrise. Een buurt van individuele villa's, elk met een uniek design, luxe uitstraling en geweldig uitzicht op de Middellandse Zee. Elegant, licht, duurzaam en comfortabel. De verticale wand garandeert privacy en is tevens een decoratieve blikvanger. Het is 2 km naar het strand van Cala Moraig aan de voet van de Cumbre. Op minder dan 15 autominuten ligt het leuke stadje Moraira met zijn sfeervolle haven, gezellige dorpskern en fijn zandstrand. De begane grond bestaat uit een open woongedeelte met loungehoek, eetgedeelte en open keuken met werkeiland. Verder vinden we op dit niveau de hoofdslaapkamer met grote kleedkamer en en-suite badkamer. Het gastentoilet maakt deze verdieping helemaal af. Op de bovenste verdieping zijn nog 2 slaapkamers met elk een en-suite badkamer. De begane grond biedt de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer of bijvoorbeeld een fitnessruimte. Vanuit de woonkamer is er direct toegang tot het ruime zonneterras met infinity pool en veranda. Deze villa te koop in Benitachell is ontworpen om het uitzicht op zee te maximaliseren vanuit zowel de woonkamer als de slaapkamers. Vloerverwarming (met energiezuinige aerothermische warmtepomp), airconditioning, domotica, elektrische rolluiken in de slaapkamers, 5,5 kw fotovoltaïsch systeem met systeem voor eigen verbruik, alarm, video-intercomsysteem, pre-installatie oplaadpunt elektrische auto en dubbel glas. De keuken wordt voorzien van eersteklas koelkast, kookplaat, oven, magnetron, afzuigkap en vaatwasser. Voor de afwerking van de villa is gekozen voor materialen die de woning kwaliteit en een warme uitstraling geven. Deze nieuw gebouwde villa wordt opgeleverd met een onderhoudsvriendelijke tuin en een barbecue. Als u meer wilt weten over deze moderne nieuwbouwvilla te koop in Cumbre del Sol, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons kantoor.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48880
Prijs
€ 1.700.000
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Wijk
Cumbre del Sol
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
214m²
Oppervlakte perceel
824m²

Unieke design villa met fantastisch zeezicht te koop in Benitachell, Cumbre del Sol

Gelegen in de Costa Blanca Noord, tussen Valencia en Alicante. Gelegen in de nieuwe woonwijk Lirios Sunrise. Een buurt van individuele villa's, elk met een uniek design, luxe uitstraling en geweldig uitzicht op de Middellandse Zee. Elegant, licht, duurzaam en comfortabel. De verticale wand garandeert privacy en is tevens een decoratieve blikvanger. Het is 2 km naar het strand van Cala Moraig aan de voet van de Cumbre. Op minder dan 15 autominuten ligt het leuke stadje Moraira met zijn sfeervolle haven, gezellige dorpskern en fijn zandstrand. 

De begane grond bestaat uit een open woongedeelte met loungehoek, eetgedeelte en open keuken met werkeiland. Verder vinden we op dit niveau de hoofdslaapkamer met grote kleedkamer en en-suite badkamer. Het gastentoilet maakt deze verdieping helemaal af. Op de bovenste verdieping zijn nog 2 slaapkamers met elk een en-suite badkamer. De begane grond biedt de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer of bijvoorbeeld een fitnessruimte. Vanuit de woonkamer is er direct toegang tot het ruime zonneterras met infinity pool en veranda. 

Deze villa te koop in Benitachell is ontworpen om het uitzicht op zee te maximaliseren vanuit zowel de woonkamer als de slaapkamers. Vloerverwarming (met energiezuinige aerothermische warmtepomp), airconditioning, domotica, elektrische rolluiken in de slaapkamers, 5,5 kw fotovoltaïsch systeem met systeem voor eigen verbruik, alarm, video-intercomsysteem, pre-installatie oplaadpunt elektrische auto en dubbel glas. De keuken wordt voorzien van eersteklas koelkast, kookplaat, oven, magnetron, afzuigkap en vaatwasser. 

Voor de afwerking van de villa is gekozen voor materialen die de woning kwaliteit en een warme uitstraling geven. Deze nieuw gebouwde villa wordt opgeleverd met een onderhoudsvriendelijke tuin en een barbecue. Als u meer wilt weten over deze moderne nieuwbouwvilla te koop in Cumbre del Sol, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons kantoor.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Alarminstallatie
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Domotica systeem
  • Dubbel Glas
  • Elektrische luiken
  • Gastentoilet
  • Intercom
  • Kleedkamer
  • Nieuwbouw
  • Openhaard
  • Terras
  • Verwarming
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Zeezicht