Villa te koop in Benitachell / Spanje #48589

€ 2.010.000
Warmte, eenvoud en integratie zijn de kenmerken die Villa Karma het best omschrijven De villa met moderne architectuur is gelegen in de woonwijk Jazmines in Cumbre del Sol. Het Jazmines-gebied bestaat uit een groep unieke eigentijdse villa's die prachtig samengaan met de kenmerken van het perceel en de omgeving, met een toewijding aan ruimtelijke vloeiendheid, met natuurlijk licht en uitzicht als de perfecte bondgenoten. Een rustige en gastvrije esthetiek die natuursteen combineert met keramische bekleding, witte gevels en het blauw van de zee. De indeling van het interieur van deze moderne villa nodigt u uit om zowel privé en familiaal als op een meer open en gezellige manier van uw huis te genieten.  Op de drie verdiepingen van het huis kunt u genieten van het adembenemende uitzicht. De 3 slaapkamers van de woning bevinden zich op de bovenverdieping. Op de middelste verdieping bevindt zich de open dagruimte die de keuken, woonkamer en eetkamer integreert en alleen wordt begrensd door het meubilair. Het wordt geopend door glazen schuifdeuren naar het terras en het zwembad, waardoor de kamers met elkaar verbonden zijn. Op de benedenverdieping is er een grote veranda, een unieke plek om te ontspannen en in volledige privacy te genieten van het ongelooflijke uitzicht op deze woning. Een moderne villa met een optimale indeling, afgewerkt volgens de hoogste normen, bedacht en ontworpen om te leven aan de Middellandse Zee. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48589
Prijs
€ 2.010.000
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Wijk
Cumbre del Sol
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
350m²
Oppervlakte perceel
807m²

Warmte, eenvoud en integratie zijn de kenmerken die Villa Karma het best omschrijven

De villa met moderne architectuur is gelegen in de woonwijk Jazmines in Cumbre del Sol. Het Jazmines-gebied bestaat uit een groep unieke eigentijdse villa's die prachtig samengaan met de kenmerken van het perceel en de omgeving, met een toewijding aan ruimtelijke vloeiendheid, met natuurlijk licht en uitzicht als de perfecte bondgenoten. Een rustige en gastvrije esthetiek die natuursteen combineert met keramische bekleding, witte gevels en het blauw van de zee. De indeling van het interieur van deze moderne villa nodigt u uit om zowel privé en familiaal als op een meer open en gezellige manier van uw huis te genieten. 

Op de drie verdiepingen van het huis kunt u genieten van het adembenemende uitzicht. De 3 slaapkamers van de woning bevinden zich op de bovenverdieping. Op de middelste verdieping bevindt zich de open dagruimte die de keuken, woonkamer en eetkamer integreert en alleen wordt begrensd door het meubilair. Het wordt geopend door glazen schuifdeuren naar het terras en het zwembad, waardoor de kamers met elkaar verbonden zijn. Op de benedenverdieping is er een grote veranda, een unieke plek om te ontspannen en in volledige privacy te genieten van het ongelooflijke uitzicht op deze woning. Een moderne villa met een optimale indeling, afgewerkt volgens de hoogste normen, bedacht en ontworpen om te leven aan de Middellandse Zee.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Alarminstallatie
  • Dichtbij voorzieningen
  • Domotica systeem
  • Nieuwbouw
  • Terras
  • Video bewaking
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand