Villa te koop in Benitachell / Spanje #48588

€ 1.403.700
Villa te koop in Benitachell Villa Indigo is gelegen op een stuk grond in het Residential Resort Cumbre del Sol, in de exclusieve wijk "Jazmines". Vanaf dit verhoogde perceel heeft u een prachtig uitzicht over de zee en het binnenland van de noordelijke Costa Blanca. De luxe villa met tuin en privé zwembad is verdeeld over drie verdiepingen. De toegang is op de bovenste verdieping, waar zich ook de parkeerplaats bevindt en de lift die het hele huis met elkaar verbindt. Op de middelste verdieping bevinden zich de slaapkamers (3 in totaal), allen met toegang tot het terras.  Dit is pure luxe: wakker worden, het terras op stappen, de frisse lucht inademen en de dag beginnen met uitzicht op de Middellandse Zee. De begane grond, een grote leefruimte vol licht, verbonden met de keuken en de buitenruimte, maakt deze ruimte tot het hart van het huis. De buitenruimtes van deze luxe villa zijn met veel oog voor detail ontworpen. Een tuin aangepast aan het perceel, met terrasmuren die verschillende ruimtes en niveaus creëren, en een groot terras met een overloopzwembad dat overgaat in de zee zijn de meest karakteristieke elementen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#48588
Prijs
€ 1.403.700
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Wijk
Cumbre del Sol
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
327m²
Oppervlakte perceel
716m²

Villa te koop in Benitachell

Villa Indigo is gelegen op een stuk grond in het Residential Resort Cumbre del Sol, in de exclusieve wijk "Jazmines". Vanaf dit verhoogde perceel heeft u een prachtig uitzicht over de zee en het binnenland van de noordelijke Costa Blanca. De luxe villa met tuin en privé zwembad is verdeeld over drie verdiepingen. De toegang is op de bovenste verdieping, waar zich ook de parkeerplaats bevindt en de lift die het hele huis met elkaar verbindt. Op de middelste verdieping bevinden zich de slaapkamers (3 in totaal), allen met toegang tot het terras. 

Dit is pure luxe: wakker worden, het terras op stappen, de frisse lucht inademen en de dag beginnen met uitzicht op de Middellandse Zee. De begane grond, een grote leefruimte vol licht, verbonden met de keuken en de buitenruimte, maakt deze ruimte tot het hart van het huis. De buitenruimtes van deze luxe villa zijn met veel oog voor detail ontworpen. Een tuin aangepast aan het perceel, met terrasmuren die verschillende ruimtes en niveaus creëren, en een groot terras met een overloopzwembad dat overgaat in de zee zijn de meest karakteristieke elementen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Alarminstallatie
  • Dichtbij voorzieningen
  • Nieuwbouw
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Video bewaking
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht