Villa te koop in Benitachell / Spanje #47802

€ 695.000
Luxe villa te koop in Benitachell Deze luxe villa is 5 jaar geleden gerenoveerd tot een hoge standaard door Design Villas Moraira en architect Dalia Alba. Een belangrijk kenmerk zijn de hoogwaardige panoramische ramen van vloer tot plafond die een geweldig uitzicht op zee bieden. Moderne grote en lichte vloertegels gecombineerd met de luxe keuken in lichte kleuren geven deze villa een unieke en stijlvolle uitstraling. 3 ruime slaapkamers waarvan hoofdslaapkamer met en suite inloopdouche en een tweede gedeelde badkamer.  Luchtkanaal airconditioning. Warm water verwarming door zonnepanelen. Mooie tuin met volwassen planten en bomen en privé zwembad met ruim terras om te genieten van een geweldig uitzicht op zee. Handig vierkant en vlak perceel. Slechts 100 meter van de supermarkt en 2 kilometer van de baai van Cala Moraig. Internationale school op 1,5 kilometer, 4 kilometer van de Spaanse stad Benitachell en slechts 15 minuten rijden naar de kosmopolitische kustplaats Moraira. Moet worden gezien. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#47802
Prijs
€ 695.000
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Wijk
Cumbre del Sol
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
180m²
Oppervlakte perceel
800m²

Luxe villa te koop in Benitachell

Deze luxe villa is 5 jaar geleden gerenoveerd tot een hoge standaard door Design Villas Moraira en architect Dalia Alba. Een belangrijk kenmerk zijn de hoogwaardige panoramische ramen van vloer tot plafond die een geweldig uitzicht op zee bieden. Moderne grote en lichte vloertegels gecombineerd met de luxe keuken in lichte kleuren geven deze villa een unieke en stijlvolle uitstraling. 3 ruime slaapkamers waarvan hoofdslaapkamer met en suite inloopdouche en een tweede gedeelde badkamer. 

Luchtkanaal airconditioning. Warm water verwarming door zonnepanelen. Mooie tuin met volwassen planten en bomen en privé zwembad met ruim terras om te genieten van een geweldig uitzicht op zee. Handig vierkant en vlak perceel. Slechts 100 meter van de supermarkt en 2 kilometer van de baai van Cala Moraig. Internationale school op 1,5 kilometer, 4 kilometer van de Spaanse stad Benitachell en slechts 15 minuten rijden naar de kosmopolitische kustplaats Moraira. Moet worden gezien.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Orientatie Zuid
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gerenoveerd
  • Zeezicht