Terug naar resultaten

Bouwgrond te koop in Benitachell / Spanje #45735

€ 115.000
Villa te koop in Benitachell  Geweldige kans om voor een bescheiden prijs een villa met zeezicht te bouwen in de Cumbre del Sol, dicht bij het geliefde stadscentrum van Moraira. Gelegen aan de rand van de urbanisatie Cumbre del Sol, naast Moraira, biedt dit perceel zowel een open bergzicht als een mooi zeezicht. Hoekplot, kleine helling, bijna vlak en vierkant. Aansluiten op water en elektra is geen probleem. Als architect en bouwer kan Design Villas Moraira u de beste voorwaarden bieden om op dit perceel een prachtige villa met zeezicht te bouwen.  Moraira is een chique charmante stad en u zult niet veel percelen te koop vinden in Moraira voor deze prijs. Design Villas Moraira beveelt ten zeerste de ontwerpdiensten van architect Dalia Alba aan. Omgeven door wijngaarden en bergen, is Moraira beschut tegen harde wind en hittegolven. Moraira biedt gemiddeld 300 zonnige dagen, met nauwelijks regen in de zomer. De permanente bevolking van Moraira aan de noordelijke Costa Blanca, Spanje is ongeveer 10.000, hoewel dit in de zomer oploopt tot 36.000. Er wonen hier permanent een groot aantal expats en het gebied is erg populair bij welgestelde gepensioneerden, vooral Britten. De meeste bezoekers van Moraira zijn Spaans, Brits, Duits, Nederlands en Frans. De geschiedenis van Moraira als vissersdorp is nog steeds zichtbaar; de vismarkt is een van de meest populaire in de regio Costa Blanca en de haven heeft vijf vissersboten in gebruik. De regio Moraira is ook beroemd om de teelt van Moscatel-druiven voor het maken van wijn. Strikte planningsregels hebben over ontwikkeling en hoogbouw voorkomen, waardoor het een zeer gewilde bestemming is. Om het erfgoed van het gebied te behouden, heeft de gemeente van Teulada wetten aangenomen die de overvloedige pijnbomen beschermen en de hoogte van gebouwen beperken. Het heeft een particuliere jachthaven gebouwd in 1985, beheerd door Club Náutico Moraira. Moraira wordt ook gezien als een culinaire bestemming, met veel restaurants. Moraira heeft drie zandstranden die populair zijn bij gezinnen, en veel rotsachtige baaien en inhammen die worden bezocht door snorkelaars en duikers. Als aannemer biedt Design Villas Moraira u de beste voorwaarden en mogelijkheden voor het geval u een huis op maat wilt bouwen om te touren wensen.  Design Villas Moraira biedt een mooie selectie van bouwkavels te koop aan in Moraira, Benissa en Calpe. Niet al onze bouwkavels staan vermeld. Informeer ons gerust over uw wensen en eisen zoals: uitzicht, afstand tot zee/voorzieningen, budget en hellingshoek van het perceel. We zullen ernaar streven om u kansen te bieden. Bezoek onze website designvillasmoraira.com voor voorbeelden van onze constructies en ontwerpen. U bent altijd welkom in ons kantoor in de belangrijkste winkelstraat van Moraira. Ons internationale team verwelkomt u in uw moedertaal. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#45735
Prijs
€ 115.000
Type woning
Bouwgrond
Plaats
Benitachell
Wijk
Cumbre del Sol
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte perceel
891m²

Villa te koop in Benitachell 

Geweldige kans om voor een bescheiden prijs een villa met zeezicht te bouwen in de Cumbre del Sol, dicht bij het geliefde stadscentrum van Moraira. Gelegen aan de rand van de urbanisatie Cumbre del Sol, naast Moraira, biedt dit perceel zowel een open bergzicht als een mooi zeezicht. Hoekplot, kleine helling, bijna vlak en vierkant. Aansluiten op water en elektra is geen probleem. Als architect en bouwer kan Design Villas Moraira u de beste voorwaarden bieden om op dit perceel een prachtige villa met zeezicht te bouwen. 

Moraira is een chique charmante stad en u zult niet veel percelen te koop vinden in Moraira voor deze prijs. Design Villas Moraira beveelt ten zeerste de ontwerpdiensten van architect Dalia Alba aan. Omgeven door wijngaarden en bergen, is Moraira beschut tegen harde wind en hittegolven. Moraira biedt gemiddeld 300 zonnige dagen, met nauwelijks regen in de zomer. De permanente bevolking van Moraira aan de noordelijke Costa Blanca, Spanje is ongeveer 10.000, hoewel dit in de zomer oploopt tot 36.000. Er wonen hier permanent een groot aantal expats en het gebied is erg populair bij welgestelde gepensioneerden, vooral Britten. De meeste bezoekers van Moraira zijn Spaans, Brits, Duits, Nederlands en Frans. De geschiedenis van Moraira als vissersdorp is nog steeds zichtbaar; de vismarkt is een van de meest populaire in de regio Costa Blanca en de haven heeft vijf vissersboten in gebruik.

De regio Moraira is ook beroemd om de teelt van Moscatel-druiven voor het maken van wijn. Strikte planningsregels hebben over ontwikkeling en hoogbouw voorkomen, waardoor het een zeer gewilde bestemming is. Om het erfgoed van het gebied te behouden, heeft de gemeente van Teulada wetten aangenomen die de overvloedige pijnbomen beschermen en de hoogte van gebouwen beperken. Het heeft een particuliere jachthaven gebouwd in 1985, beheerd door Club Náutico Moraira. Moraira wordt ook gezien als een culinaire bestemming, met veel restaurants. Moraira heeft drie zandstranden die populair zijn bij gezinnen, en veel rotsachtige baaien en inhammen die worden bezocht door snorkelaars en duikers. Als aannemer biedt Design Villas Moraira u de beste voorwaarden en mogelijkheden voor het geval u een huis op maat wilt bouwen om te touren wensen. 

Design Villas Moraira biedt een mooie selectie van bouwkavels te koop aan in Moraira, Benissa en Calpe. Niet al onze bouwkavels staan vermeld. Informeer ons gerust over uw wensen en eisen zoals: uitzicht, afstand tot zee/voorzieningen, budget en hellingshoek van het perceel. We zullen ernaar streven om u kansen te bieden. Bezoek onze website designvillasmoraira.com voor voorbeelden van onze constructies en ontwerpen. U bent altijd welkom in ons kantoor in de belangrijkste winkelstraat van Moraira. Ons internationale team verwelkomt u in uw moedertaal.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Kantoor
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht