Villa te koop in Benissa / Spanje #50718

€ 560.000
Villa te koop in Benissa Dit prachtige pand, gelegen in een rustige buurt, biedt een unieke combinatie van moderne renovaties en charmante Spaanse stijl. Met een breed scala aan voorzieningen en faciliteiten is dit huis een ideale keuze voor zowel woon- als verhuurdoeleinden. Het hoofdgebouw van dit gerenoveerde pand biedt een comfortabel en ruim interieur. Met drie slaapkamers en twee badkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of gasten. De woonkamer is ruim bemeten en zorgt mede door de aanwezigheid van een houtkachel voor een gezellige sfeer, waardoor je tijdens de koudere maanden kunt genieten van warmte en gezelligheid.  De open keuken grenst aan het eetgedeelte waardoor er een naadloze verbinding ontstaat tussen de verschillende leefruimtes. Deze woning is uitgerust met moderne gemakken om uw comfort te garanderen. Airconditioning zorgt het hele jaar door voor aangename temperaturen, terwijl dubbele beglazing en rolluiken zorgen voor goede isolatie, geluidsisolatie en privacy. Daarnaast zijn er een alarmsysteem en rookmelders geïnstalleerd om u een veilig en beschermd gevoel te geven. Het buitenleven wordt omarmd door het overdekte terras, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het mediterrane klimaat.  Hier vindt u ook een buitenkeuken, perfect voor het houden van gezellige barbecue-avonden en het ontvangen van vrienden en familie. Het hoogtepunt van de buitenruimte is het verleidelijke zwembad, waar u tijdens warme zomerdagen kunt afkoelen en verfrissing kunt zoeken. Verder is er een buitendouche aanwezig voor extra gemak en comfort. Tevens biedt het pand een flexibele ruimte waar een gastenstudio gecreëerd kan worden. Dit is perfect voor gastenverblijf of als extra inkomstenbron via verhuur. Met een automatische toegangspoort en een carport voor twee auto's is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en gemakkelijke toegang tot het pand. Een belangrijk kenmerk van dit pand is dat het een verhuurvergunning heeft, waardoor het een uitstekende investeringsmogelijkheid is.  Met een sterke vraag naar vakantieverhuur in de regio, biedt dit object een aanzienlijk potentieel voor een aantrekkelijk rendement. Kortom, dit huis in een rustige buurt combineert traditionele Spaanse stijl met moderne gemakken en voorzieningen. Met zijn ruime interieur, buitenfaciliteiten, gaststudio-optie en verhuurvergunning is deze woning een uitzonderlijk goede keuze voor zowel persoonlijke bewoning als investeringsmogelijkheden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50718
Prijs
€ 560.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Wijk
Montemar
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
167m²
Oppervlakte perceel
725m²

Villa te koop in Benissa

Dit prachtige pand, gelegen in een rustige buurt, biedt een unieke combinatie van moderne renovaties en charmante Spaanse stijl. Met een breed scala aan voorzieningen en faciliteiten is dit huis een ideale keuze voor zowel woon- als verhuurdoeleinden. Het hoofdgebouw van dit gerenoveerde pand biedt een comfortabel en ruim interieur. Met drie slaapkamers en twee badkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of gasten. De woonkamer is ruim bemeten en zorgt mede door de aanwezigheid van een houtkachel voor een gezellige sfeer, waardoor je tijdens de koudere maanden kunt genieten van warmte en gezelligheid. 

De open keuken grenst aan het eetgedeelte waardoor er een naadloze verbinding ontstaat tussen de verschillende leefruimtes. Deze woning is uitgerust met moderne gemakken om uw comfort te garanderen. Airconditioning zorgt het hele jaar door voor aangename temperaturen, terwijl dubbele beglazing en rolluiken zorgen voor goede isolatie, geluidsisolatie en privacy. Daarnaast zijn er een alarmsysteem en rookmelders geïnstalleerd om u een veilig en beschermd gevoel te geven. Het buitenleven wordt omarmd door het overdekte terras, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het mediterrane klimaat. 

Hier vindt u ook een buitenkeuken, perfect voor het houden van gezellige barbecue-avonden en het ontvangen van vrienden en familie. Het hoogtepunt van de buitenruimte is het verleidelijke zwembad, waar u tijdens warme zomerdagen kunt afkoelen en verfrissing kunt zoeken. Verder is er een buitendouche aanwezig voor extra gemak en comfort. Tevens biedt het pand een flexibele ruimte waar een gastenstudio gecreëerd kan worden. Dit is perfect voor gastenverblijf of als extra inkomstenbron via verhuur. Met een automatische toegangspoort en een carport voor twee auto's is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en gemakkelijke toegang tot het pand. Een belangrijk kenmerk van dit pand is dat het een verhuurvergunning heeft, waardoor het een uitstekende investeringsmogelijkheid is. 

Met een sterke vraag naar vakantieverhuur in de regio, biedt dit object een aanzienlijk potentieel voor een aantrekkelijk rendement. Kortom, dit huis in een rustige buurt combineert traditionele Spaanse stijl met moderne gemakken en voorzieningen. Met zijn ruime interieur, buitenfaciliteiten, gaststudio-optie en verhuurvergunning is deze woning een uitzonderlijk goede keuze voor zowel persoonlijke bewoning als investeringsmogelijkheden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Alarminstallatie
  • Buiten Douche
  • Buiten Keuken
  • Carport
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Elektrische poort
  • Overdekt terras
  • Parkeerplaatsen
  • Raam luiken
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand